Mostenirea

Mostenirea, de Katherine Webb, gasibila aici.

Mi-a placut tema. Partial. Am apreciat foarte mult planul legat de povestea lui Caroline prin pustietaturi, plecata dupa sotul ei preaiubit. Am apreciat curajul si dorinta de a se adapta doar de dragul lui. Nu m-a incantat planul cu Erica, parca faptele au fost descrise prea in amanunt (unele chiar nu aveau nicio importanta) si uneori intamplarile deveneau previzibile. Planul acesta si-a mai revenit inspre sfarsit, cam cand a aparut si Corin si ea a inceput sa descopere ce s-a intamplat cu strabunica ei Caroline. Parerea mea ramane ca ar fi fost o carte mult mai buna daca punea accent doar pe povestea lui Caroline. Mi-a amintit de Castelul palarierului si iar m-a cuprins o tristete pentru toate fetele astea cu soarta impotriva. O tristete multumitoare ca nu ma omor dupa cartile cu toate personajele fericite si norisori pufosi plini de iubire. Cartea mi-a transmis ceva, deci ma declar multumita.

Despre ce sacrificii faci pentru cel iubit. Despre gesturi dragute, intelegatoare. Despre siguranta, alaturi de al tau. Despre neputinta de a fi mama. Despre durerea de a fi inselata. Despre moarte si viata. Despre remuscari. Despre cum nu poti sa uiti o persoana. Niciodata.

Nu e printre cartile din buzunarul inimii, dar de la un moment e chiar captivanta.

Recenzia face parte din campania “Citeşte şi căştigă cărţi pe viaţă din colecţia Strada Ficţiunii”, iniţiată de Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Mostenirea&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s