Fetica si elefantelul

Să fie ceva vreme de când fetica a întâlnit elefantul. Prima impresie: un elefant amabil, intelectual simpatic, mereu dornic de vorbă, zâmbareț și mereu gata să o ajute. Nu mai rămânea altceva de făcut decât să se împrietenească: fetica se plimba ore întregi printre cărțile prezentate de elefănțel, acesta îi povestea despre autorii preferați, îi făcea recomandări, o îndemna să își noteze fiecare citat îndrăgit, în final se cufundau în discuții interminabile și atât de necesare amândurora. Se simțeau bine în această lume livreasca și le plăcea să se înconjoare de pagini abia tipărite, de lumi imaginare, de aventură, de dragoste, de viață. Împărtășeau aceeași pasiune și cititorii știu că e greu să găsești o persoană cu care să vorbești atât de liber, de familiar despre cărțile care te-au marcat.

soareci-si-oameni_1_produs

o-mie-noua-sute-optzeci-si-patru-top-10_1_produs

Fetica era fericită și biblioteca visată încă din copilărie se contruia pe zi ce trecea, cartile se adunau pe rafturi, teancuri noi răsăreau pe noptiere, cutiile erau umplute pana la refuz cu carti, in curând va trebui sa se mute pentru a face loc atâtor pagini pline de magie.In același timp, elefănțelul creștea, informațiile oferite de el erau din ce ce profunde, interesante, originale, iar fetica găsea tot mai multa placere in discuțiile lor. Cu toții ne-am dori un astfel de elefant, nu?

onoare_1_produs

oscar-si-tanti-roz_1_produs

Ei bine, acum ca am aflat ca Mos Crăciun si bomboanele M&M’s exista, o alta surpriza vi se va infatisa in fata ochilor: elefantul exista . Il găsiți aici la orice ora din zi si din noapte, mereu dornic sa va livreze rapid carti numai bune de răsfoit,sa va facă cele mai potrivite recomandări,sa va recompenseze cu cele mai mari reduceri si din când in când va trimite pachetul dorit cu câteva cadouri. Nu-i așa ca-i tentant? Drept sa va mărturisesc, eu mă simt vinovata , elefantul mi-a creat dependenta, cum prind o clipa libera cum il contactez,ii răsfoiesc paginile si trișez cu o comanda. Nu-i periculos , pedepsele vor fi alte reduceri de care veți fi informați. Eu zic sa faceți rapid cunostinta cu el, va va primi cu drag la un ceai, e foarte prietenos. De asemenea, stați liniștiți, elefantul rezolva treburile cu rapiditate, veți avea suficient de mult timp sa va bucurați de prezenta lui fără sa va faceți griji despre livrarea comenzilor.E un elefant bun , gata sa va ajute in orice moment.

de-veghe-in-lanul-de-secara_1_produs

download (1)

Anunțuri

13 gânduri despre &8222;Fetica si elefantelul&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s