Sus, in aer

tn1_kirn_-_sus_in_aer_final

Din pacate, am vazut intai filmul si stiam dinainte ce subiect abordeaza romanul Sus, in aer de Walter Kirn. Chiar si asa mi s-a parut un subiect interesant.

Ryan Bingham este un personaj interesant, care isi traieste viata in Aerocosm: hoteluri de lux, zboruri la clasa business, servicii exclusiviste, prietenii zero, familie zero. Tot timpul Ryan este pe fuga si nu i se pare nimic anormal sa fie mereu sus, in aer. Pana si scopul lui Ryan pare ireal: sa adune un milion de mile la o companie aeriana.

El se ocupa cu concedierea oamenilor, dat fiind ca e un profesionist in a da afara pe cineva si totodata a-i zambi frumos si a-i prezenta ce cariera promitatoare va avea in urmatorul job. Ideea este ca prezenta iluzii, le infrumuseta si le dadea sperante celor care credeau ca viata le este distruda. El insa avea un job.

Cu siguranta nu se poate spune despre el ca are un echilibru intre viata personala si viata profesionala. Si oricat as fi inclinat eu balanta inspre cariera, parca nici asa. E un haos prea mare in viata acestui om si beneficiile se masoara in carduri si zboruri.

Recenzia face parte din campania “Citeşte şi căştigă cărţi pe viaţă din colecţia Strada Ficţiunii”, iniţiată de Editura ALLFA, parte a Grupului Editorial ALL.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Sus, in aer&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s