Scrisoare din prezent

Draga mea,

prezentul este inselator. Suntem din ce in ce mai amagiti sa ne uitam doar inspre prezent, insa viata de cele mai multe ori iti demonstreaza ca lucrurile nu stau chiar asa. Cel mai bine ar fi sa pornim de la trecut, sa intelegem ce s-a intamplat pentru a putea lua decizii corecte, sa ne uitam inspre viitor, sa anticipam problemele si sa le prevenim. Prezentul se bazeaza pe trecut si e sustinut de viitor.

Sa nu crezi in vorba Traieste in prezent!, pentru ca de multe ori e o scuza pentru a face ceva irational, periculos cu gandul ca oricum murim. Da, oricum murim, numai ca cei care isi asuma riscuri inutile o fac mai repede. Imi doresc ce e mai bun pentru tine asadar traieste prezentul, dar traieste-l frumos, gandeste rational si mereu gandeste tu, nu-i lasa pe ceilalti sa hotarasca pentru tine.

1977403_735432979821605_8794562803621222944_n

Sanatatea apartine viitorului, un efort actual de a o pastra va duce la un beneficiu ulterior. E cel mai de pret bun al tau, pastreaza-l cu grija si protejeaza-l. Acum voi scrie un cuvant dur, crud, nemilos : cancer. Cancer de col uterin care, din fericire, poate fi prevenit printr-un vaccin anti-HPV. O boala atat de grava care poate fi indepartata printr-o intepatura. Un cadou oferit tie, o sansa de a valorifica prezentul dupa cum te-am sfatuit. Grija mea aplicata tie. Pentru ca boala aceasta face din ce in ce mai multe victime s-au luat masuri si vaccinul acesta e disponibil gratuit pentru fetele intre 11 si 14 ani. O singura cerere depusa, un cancer inlaturat pentru totdeauna. O victorie a oamenilor. O asigurare pentru viitor.

Te rog eu acum, pe final, sa ai grija de tine si de noi.

Aceasta scrisoare face parte dintr-o campanie initiata de Coalitia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin si Clinica Fertilia, cu ocazia Saptamanii Europene a Imunizarii si are ca scop informarea femeilor cu privire la importanta preventiei, pe tot parcursul vietii. Tu ce o inveti pe fiica ta?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s