Scrisoare din viitor

Draga mea,

in viitor toata lumea alearga, toata lumea se grabeste, toata lumea are un motiv sa nu zambeasca. Fugim sa ne indeplinim sarcinile sau cel putin asa credem. De fapt, nimeni nu stie de ce si unde fugim, toti si-au uitat prioritatile.

Prioritatea ta este sanatatea, e bunul tau cel mai de pret si trebuie sa-l pastrezi cu grija. Vreau sa nu fugi ca restul, vreau sa te opresti pe loc, sa inspiri adanc, sa lasi valul de multime sa mearga mai departe si sa chibzuiesti ce e mai bine de facut. Ma refer la cancerul de col uterin si la alternativa care ti se ofera. Vaccinul anti-HPV este cel care previne acest tip de cancer, cel care iti da o asigurare ca nu vei suferi mai tarziu. Poti alege sa fugi in continuare, sa nu tii cont de acest pericol si sa speri ca asta nu ti se va intampla tie. Sau poti sa te gandesti la binele tau, sa iei o decizie tinand cont de sanatatea ta la care tii si sa inchizi ochii pentru cateva secunde pana cand intepatura dispare. E o alegere si e ta. Eu doar iti spun ca acest lucru este posibil, ca un vaccin poate lupta contra cancerului, aceasta boala atat de temuta.

1977403_735432979821605_8794562803621222944_n

Orice ai face in viata asta, nu te grabi. Analizeaza lucrurile la rece si ia decizia corecta. Fii fericita cu ce ai ales si constienta de responsabilitatile tale. Nu fugi daca nu stii unde vrei sa ajungi.

Aceasta scrisoare face parte dintr-o campanie initiata de Coalitia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin si Clinica Fertilia, cu ocazia Saptamanii Europene a Imunizarii si are ca scop informarea femeilor cu privire la importanta preventiei, pe tot parcursul vietii. Tu ce o inveti pe fiica ta?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s