Tic-Tac. Incepe (R)Evolutia

Câteva secunde fac diferența între viață și moarte, între momente frumoase, amintiri de povestit și un ceas care nu mai ticăie. Când vorbim de sănătate, de medicină, vorbim de fapt despre timp. Timp ce îți este oferit sau îți este luat. De aceea, viteza cu care se acționează atunci când un om are nevoie de ajutor este vitală.

Prima oară când am auzit de ARISU a fost în anul întâi de facultate, când un coleg membru ne povestea despre scopul lor și despre instalarea defibrilatoarelor la metrou. Până acum, am continuat să aflu de la el sau de pe pagina lor ce proiecte mai au. Pe scurt, meseria lor e de ceasornicar, cotrobăiesc prin mecanismele inimii și o fac să funcționeze. Nu poți să aștepți până când ceasul a stat, va fi prea târziu.

În condițiile în care medicina nu strălucește în această țara, consider că inițiativa lor e de lăudat. Revoluția trebuie să înceapă de la oameni, să îi salveze și să le ofere bucăți de timp nerambursabile. Plata se face în recunoștință. Îmi doresc evoluție în domeniul sănătății, fără ea nu putem face lucruri frumoase pentru noi și pentru alții. Vreau să știu că pot fi ajutată, că poți fi ajutat, că putem să ajutăm.

Pe 10-11 mai, suntem îndemnați să facem revoluție și să rezolvăm problemele care ne frământă, fie că sunt legate de sănătate, educație, drepturi sau ecologie. Pentru că ceasul nostru ticăie în același sens, pentru că dorim că oamenii să aibă în continuare dreptul la viață. Un drept ce este susținut de ARISU la ONGFest 2014.

ca ceasul sa bata in continuare

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s