15 ani de zambete cu Danone

logo

Cred ca a trecut mult timp de cand am incercat primul iaurt Danone, probabil ca eram prea mica pentru a-mi aminti. Insa de la acel moment vag pana acum, am continuat sa aleg acest iaurt cand faceam cumparaturile in supermarket. Doar sortimentele se schimbau: in general preferam sortimentele cu fructe (capsuni, caise), apoi cu biscuiti, din cand in cand il alegeam pe cel natural. Acum Danone implineste 15 ani de cand primul iaurt a fost produs in fabrica de la Bucuresti, cu aceasta ocazie au relansat site-ul Danone si au provocat bloggerii sa il exploreze.

Ce mi-a placut la noul site:

Este usor de navigat, sectiunile sunt clare si usor de diferentiat
Nu este doar un site prin care se prezinta produsele, ci se pun in evidenta calitatea laptelui, miturile despre iaurt, producerea acestuia, grija pentru natura si atentie! cum poti obtine o vizita in fabrica de la Bucuresti ( e nevoie de un formular si procedura mi s-a parut simpla)
Sectiunea de Cariere atrage atentia mai mult decat la alte site-uri care parca o ascund cu litere mici, in josul paginilor.
Site-ul nu este incarcat, iar culorile folosite sunt cele specifice brandului: albastru si alb.
De remarcat rubrica Deschide Danone unde clientii pot pune intrebari si vor primi raspunsuri de la membrii echipei Danone

iaurturibeforeafter

Pagina de Facebook
ar fi putut fi mai bine pusa in evidenta, nu doar printr-un simbol si ar putea fi adaugate parerile consumatorului in partea dreapta a paginii. De asemenea, pe aceasta pagina se pot organiza usor concursuri pentru a atrage mai multi consumatori.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s