Festivalul International de Teatru de la Sibiu

te lasa fara cuvinte.

O privire pe program si esti de-acolo. Vrei sa vezi tot si simti ca timpul lucreaza impotriva ta. FITS este echivalent cu ” vreau o masinarie care sa imi permita sa fiu in mai multe locuri in acelasi timp.” De ce? Pentru nu vrei sa ratezi niciun spectacol, fie ca vorbim de teatru sau spectacole de dans.

FITS= un altfel de Sibiu, mult mai agitat decat de obicei, un Sibiu trezit la viata prin arta. E un eveniment de neratat, iar anul acesta se pare ca isi va depasi limitele, aducand foarte multe spectacole interesante din toate ramurile artei si unindu-le in diversitate.

Ar trebui sa stiti ca FITS creeaza dependenta si cere timp, nu veti mai avea vreme sa cititi noutatile de pe Facebook, sa iesiti cu prietenii in oras sau sa predati un raport pentru munca. Veti fi tot timpul la spectacole, mancand pe fuga si alegand dintr-o locatie in alta. Ca indiciu, programul pentru cele 10 zile are 40 de pagini, deci aveti de unde alege. Aceasta este nemultumirea mea, de fapt, trebuie sa faci foarte multe alegeri pentru ca nu poti ajunge peste tot.

FITS este un festival altfel, eu cel putin n-am mai intalnit in Romania un program de spectacole asemanator ce contine: teatru, dans, muzica, spectacole de strada, carte, film, expozitii, conferinte, ateliere. Este un gigant al culturii ce va primeste cu drag pe toti intre 6 si 15 iunire.

Cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu se va desfăşura în perioada 6 – 15 iunie, sub genericul „Unicitate în Diversitate”.

fits-2014-general-ro

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s