Dirty Colours

Nu m-ar mira ca planurile de mare sa fie deja facute, dorul de nisip fierbinte, picaturi de apa sarata si raze de soare jucause sa se fi instalat deja prin inimile voastre. Pentru ca 2014 trebuie clar declarat anul culorilor, tin sa va anunt ca un eveniment colorat se va desfasura pe 12 iulie, pe plaja Loft din Mamaia.

Life in Color a inceput in campusurile universitare din Florida in 2006 si de atunci distractia s-a propagat peste tot in lume. Ea presupune dans, muzica si mai ales, multa vopsea, anul trecut in Miami peste 25 000 de persoane alegand dirty colours.

Evenimentul ajunge in Romania pentru prima oara si promita un show asemanator spectacolelor Cirque du Soleil, cu DJ internationali, tunuri cu vopsea fosforescenta, lasere, artificii si acrobatii la inaltime. Trebuie sa recunosc ca suna fun si foarte dirty, numai ca mare griji nu trebuie sa ne facem, vopselele sunt pe baza de apa, deci nu afecteaza pielea sau imbracamintea, putand fi indepartate usor cu apa. Nu exista nicio piedica pentru a nu te bucura de ce se intampla pe-acolo.

Festivalul are o singura regula ( doritorii de distractie vor vrea cat mai putine reguli, restrictii si limite), imbracamintea ar trebui sa fie alba pentru ca efectele vopselei sa se vada cat mai frumos.

Daca vreti sa vedeti cam ce se intampla, vizionati filmuletul de mai jos:

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s