Petreceri pentru copii isteti la Sarida Club

Copiii sunt plini de energie acasă? Vor să participe la activități haioase, inedite? În locul uitatului la televizor sau jucatului pe calculator, nu ar fi mai bine să veniți la Ziua porților deschise, la Sarida Club? Răspunsul inevitabil este DA, deci pentru sâmbăta viitoare tăiați celelalte planuri de pe listă.

10450598_411178852357435_62392262685626059_n

Preocuparea pentru dezvoltarea copilului se reflectă în comportamentul ulterior al adultului, iar instructorii de la Sarida Club își doresc perfecționarea acestei transformări. Prin tehnici moderne de predare, prin activități educative ce stârnesc interesul celor mici, ei modelează comportamentul copiilor și îi ajută să se dezvolte frumos.

Pentru a opri această îndreptare tulburătoare spre jocuri virtuale, uneori violente și deloc educative, trebuie să ne îndreptăm atenția spre un loc de joacă supravegheat, cu obiective clare ce țin de educație și socializare. Oferta este atât de atractivă încât face cu ochiul chiar și adulților. Este chiar recomandat ca pe 21 iunie părinții să se distreze la fel de mult ca piticii lor. Clubul dedicat celor mici oferă cursuri de dans pentru copii, lecții de balet ce vor sublinia grația și gingășia fetelor, atelier de teatru ce va permite copiilor să joace cele mai trăznite roluri, care le va dezvolta imaginația și capacitatea de a interacționa cu ceilalți actori, origami,modelaj pentru ca cei mici să învețe să gândească practic, să creeze artă și să se bucure de titlul „Micul artist„. Peste câțiva ani vor depăși acest stadiu și vor deveni mari, adevărate motive de mândrie a părinților.

10387319_404655166343137_6158877265386255508_n

La Club Sarida se organizează de asemenea petreceri pentru copii, o modalitate de a micșora grijile părinților și de a maximiza distracția copiilor. Un loc special, primitor, cu oameni pregătiți va asigura succesul petrecerii și multe zâmbete pe chipul petrecăreților.

10157228_393856344089686_1480957040003033743_n

Dacă la începutul articolului mai aveați îndoieli legate de acest eveniment, sper că vi le-am risipit pe parcurs. Timpul petrecut în acest spațiu nu poate fi decât benefic formării, iar primul pas poate fi făcut chiar în cadrul Porților deschise a clubului pentru copii Sarida. Surprizele îi vor încânta pe cei mici, vor da nas în nas cu personajele din cărți, Peter Pan și Tinkerbell care sunt gata să arunce praful magic în aer, vor putea fi pictați pe față (iar momentele vor putea fi imortalizate de părinți, nu uitați aparatul de fotografiat acasă), vor avea popcorn gratuit și vor asista la un spectacol de magie care îi va lăsa fără cuvinte. În cadrul evenimentului, se vor desemna câteva premii, să nu va surprindă că cel mic nu este doar isteț, ci și foarte norocos. Iar intrarea este liberă, deci nimic nu vă oprește să aveți o zi de vis.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Petreceri pentru copii isteti la Sarida Club&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s