Cainii salvatori la Campionatul Mondial

3.-Carmen-POPESCU (1)

Dat fiind ca activez prin blogosfera, mai aflu din cand in cand de evenimente sau campanii frumoase. De data aceasta vorbim despre Campionatul Mondial al Echipelor Canine de Salvare care se va desfasura in Italia intre 20 si 24 august. Vestea buna e ca Romania s-a calificat pentru aceasta editie, participand cu sase caini bine antrenati, adevarati campioni. Vestea proasta si deloc surprinzatoare e ca nu au fondurile suficiente pentru deplasare. Asadar daca doriti sa contribuiti cu ceva ( sau poate doriti sa transmiteti informatia mai departe, eventual pe retelele de socializare) aveti la dispozitie urmatoarele conturi:

Asociatia Centrul National de Educare Canina, banca BRD sucursala Craiova,
cod IBAN : RO17BRDE170SV85727541700 – cont în euro, SWIFT : BRDEROBU,
cod IBAN: RO06BRDE170SV37720521700 – cont în lei

Banii sunt folositi de catre Centrul de educatie canina pentru a asigura deplasarea catre campionat si pentru pregatirea echipei.

Si-acum urmeaza partea frumoasa a campaniei, provocarea pentru bloggeri e sa isi aleaga fiecare un caine pe care sa-l adopte virtual, pe cel care ii atrage atentia cel mai mult. Eu l-am ales pe labradorul Yaro Pit Black Tiger, cu stapana lui Carmen Popescu. Labradorul este vicecampion national RH FL si campion national pe echipe IPO-RM, deci avem de-a face cu un castigator. Mi se pare un caine tare simpatic si , dupa cum imi spune intuitia, foarte ascultator. Oricum ar fi, face parte din rasa de caini care imi place cel mai mult, labradorii mi s-au parut mereu jucausi, blanzi si inteligenti. Cred ca stiti si voi de numeroasele videoclipuri in care acesti caini se joaca cu bebelusi.

Acum nu mai ramane decat sa sper ca echipa romana va ajunge la Campionat si ca vor castiga. Mult succes!

Anunțuri

Un gând despre &8222;Cainii salvatori la Campionatul Mondial&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s