Sandalele în ţara Cutiidepantofi

Lucrurile mergeau ca pe tocuri în ţara Cutiidepantofi : economia se prăbuşea, cutiile-apartamente erau prea scumpe şi de multe ori prea mici pentru locatari, de altfel aceştia abia îşi mai puteau permite o cremă de pantofi.

Slavă Cumpărăturilor, în curând urmau alegerile şi pantofii optimişti îşi doreau o schimbare, o viaţă mai bună, mai lungă. Candidatul favorizat era Supersandala, o pereche de încălţăminte onestă, energică, care nu îţi face bătături sau probleme sociale.

Supersandala avea diferite înfăţişări, care mai de care mai atrăgătoare şi cu ajutorul ei sigur se putea obţine îndurare de la Femeie, puterea absolută din acea ţară. Dacă ea nu este mulţumită, lucrurile nu vor merge niciodată ca pe roate pe aici, în lumea pantofilor cocheţi.

sandale-cream-sally-1-500x500Prima ei apariţie o îndemna pe Femeie să se plimbe voioasă în parc, fără a fi îngrijorată că picioarele o vor durea. Tocul gros o va apăra de rele, iar formatul sandalei se adaptează formei piciorului. Varietatea de culori o va face să zâmbească ceea ce va optimiza situaţia financiară din ţară.  După cum o ştim de la televizor, Femeia va alege probabil o rochie înflorată ce îi evidenţiază silueta.

SANDALE-NEGRE-CATIFEA-1-500x500Supersandala ştie cum să cucerească o femeie, îi identifică nevoile şi îi oferă pe tavă exact ceea ce îşi doreşte. Fiind o femeie de afaceri, mereu pe grabă, pregatită să rezolve orice problemă, în acelaşi timp având o dorinţă de a arăta sofisticat, impecabil pe tocuri , ea se va îndrăgosti până peste cap de această pereche de catifea, cu un format elegant, ce o va urca pe scara succesului.

 

sandale-portocalii-fire-1-500x500Să nu ne imaginăm că Femeia nu doreşte pasiune, nebunie şi adrenalină. Este ca un foc ce arde fără oprire, iar aceste sandale o ajută să strălucească prin originalitarea tocului şi prin cutezanţa modelului. Femeia le-ar purta de Ziua Naţională a Cutiilordepantofi şi va demonstra încă o dată cât de puternică e.

 

sandale-bue-marin-toc-raffia-2-500x500 SANDALE-VERZI-CU-TALPA-JOASA-1-500x500

A sosit momentul să răsfăţăm Femeia cu două perechi de sandale cu toc jos, un alint al picioarelor şi o explozie de nuanţe fermecătoare. Albastrul ce aminteşte de valurile mării şi verdele proaspăt, plin de viaţă îi va aminti că merită relaxare printr-o vacanţă minunată în ţinutul Pantofurism.

 

SANDALE-BLACK-SILVER-GLITTER-1-500x500Supersandala deţine o informaţie secretă, obţinută cu greu de serviciile ţării care o va ajuta să îi cucerească inima şi piciorul Femeii. Se spune că Femeia îl iubeşte pe binecunoscutul Bărbat şi că îşi doreşte nespus să îl impresioneze. Pentru a se asigura succesul legăturii, Femeia are ocazia să încerce o pereche de sandale strălucitoare care o vor ajuta să se ridice la înălţimea aşteptărilor prin tocul foarte înalt.

 

SANDALE-BEJ-BLUE-KIM-2-500x500După o seară petrecută cu Bărbatul într-un restaurant cu lumini difuze şi vin bun, Femeia va dori să se plimbe pe malul lacului, să se odihnească pe o pătură, să organizeze un mic picnic. Pentru aceste activităţi are nevoie de cele mai comode sandale , în combinaţia de culori irezistibele bej-bleu.

Trebuie să recunoaştem că Supersandala are mari şanse să câştige alegerile, are multe modele în mânecă ce îi vor oferi avantaje preţioase. Se bazează pe comoditate, stil, eleganţă şi accesibilitate, iar aceste caracteristici se pare că sunt foarte apreciate de Femeie.

De altfel, era cât pe aici să uit să vă spun că există şi alte Femei, fiecare fiind puternică în ţara ei. Dacă întâmpător sunteţi una dintre ele şi v-am convins de frumuseţea sandalelor, click aici şi alegeţi-o pe cea mai bună candidată-sandală. Aştept propuneri de la voi, bătălia încă nu s-a încheiat!

 

6 gânduri despre &8222;Sandalele în ţara Cutiidepantofi&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s