What makes a bank tick?

Nu cred că mai este o surpriză pentru niciunul din cititorii mei că îmi doresc să lucrez în domeniul bancar şi că studiez pentru asta. Sunt perfect conştientă că lucratul vine la pachet cu o anumită prestanţă ce se obţine din îmbrăcăminte, încălţăminte şi accesorii. Cred că fiecare dintre noi se gândeşte la un angajat al băncii ca la un bărbat într-un costum impecabil, iar la angajată ca o femeie în fustă neagră, o cămaşă albă bine călcată, cu un sacou frumos croit. Tocurile nici nu mai intră în discuţie, în timp ce o pereche de cercei discreţi oferă armonie ţinutei.

Săptămâna trecută am aflat de o oportunitate care m-ar ajuta să mă apropii de acest domeniu, aşa că am început să bifez: fustă office, da, pantofi cu toc, da , cămăşi da. Totul pare a fi în regulă, dar nu cumva am uitat ceva?

Indiciu: Time is money.

Îmi lipsea un ceas elegant, potrivit pentru o zi de muncă într-o bancă. Şi-am pornit la căutat, iar astăzi vă voi arăta câteva din modelele mele preferate, toate culese de pe site-ul Secundar (click aici).

5633_002-422x422

Prima alegere: un ceas elveţian cu geam din cristal mineral şi carcasă din oţel inoxidabil. El aduce un strop de inovaţie ( vezi modelul brăţării ) ţinutei relativ monotone din domeniul bancar. Este un accesoriu elegant, care oferă acea prestanţa despre care vorbeam şi care te pune în evidenţă. Îmi place forma dreptunghiulară a geamului şi simplitatea ecranului, orele nefiind trecute, ci doar sugerate de către cele patru puncte.

$T2eC16dHJG!FFmu9KpDvBSWDPoiZEg~~60_57-500x500

 

Îmi doresc un astfel de ceas de foarte mult timp, îmi pare atât de elegant şi sofisticat. Nu cred că îi pot găsi un cusur. Îmi plac culoarea brăţării, pietricelele presărate lângă cadran, formatul acestuia, detaliile din model. Este un ceas precis, care îţi va arăta ora în cel mai atrăgător mod posibil. Ca să nu mai spun că are arătătoare cu inserţii luminescente.

ltp-1381l-7avdfCC-500x500large46-500x500

 

Nu puteam să lăsăm în urmă un clasic (click aici pentru modelul din stânga), de data aceasta cu provenienţa în Japonia. Avem o brăţară din piele neagră, o carcasă argintie şi un cadran exact cum mi-aş dori, simplu şi de efect. Dacă vă doriţi un model mai complex, puteţi încerca ceasul de la Bulova, care are câteva semne deosebite pentru fiecare oră şi  ace uşor spiralate.

SGE01-422x422 W95088L1-422x422

Aceste două modele demonstrează că ceasurile nu au numai rolul de a indica corect ora, ci şi de a deveni un accesoriu în tendinţe. Puteţi găsi mai multe modele de ceasuri cu brăţări deosebite aici.

98R17144-422x422 large22-422x422

O altă decizie pe care o aveţi de făcut este culoarea ceasului: preferaţi argintiu sau auriu? Eu personal aş merge pe argintiu, mi se pare că degajă mai mult profesionism.

98p136-690-800-500x500

Un alt ceas care mi-a atras atenţia a fost acest model de la Bulova. Motivul este simplu: are cadran negru. Îmi place combinarea argintiului cu negrul şi consider că ar aduce un mare plus ţinutei.

q-amp-q-gp11j201y-original--9a36c38c-500x500

Am păstrat la final un model de ceas care nu ştiu sigur dacă s-ar potrivi la bancă, dar cu siguranţă are un cadran interesant. Cei doi fluturi sunt foarte drăguţi, iar efectul general este jucăuş.

Mă opresc aici, însă puteţi arunca oricând o privire pe site şi puteţi alege din sutele de ceasuri elegante. Modelele alese de mine sunt doar din categoria ceasuri damă din motive evidente, însă veţi găsi şi modele de ceasuri bărbăteşti interesante ( de altfel, am mereu impresia că ceasurile lor arată mai bine) , ochelari de soare, parfumuri şi bijuterii de argint cu Swarovski pe site-ul celor de la Secundar.

 

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;What makes a bank tick?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s