O istorie scrisă cu vin şi culori

El era un bărbat pe la treizeci şi patru de ani, chipeş, cu ochi verzi ce te hipnotizau în mai puţin de o secundă. Era genul de artist boem, cu suficient talent şi prea puţină voinţă de a se remarca şi de a vinde frumos. Avea câteva tablouri, dar acestea nici nu ajungeau la media preţurilor de pe piaţă. Nici că-i păsa, se izola în apartamenul lui de la etajul şapte şi se gândea. Domeniile sale erau vaste, putea emite păreri pertinente despre cultură, politică, istorie sau economie. Relaţiile lui erau pasagere, mereu în trecere, niciodată nu uitau ceva în urmă.

Ea avea oficial douăzeci şi şapte şi neoficial douăzeci şi patru, depinde de cui i se adresa. Dacă toate femeile voiau să pară mai tinere, ea declara că este mai bătrână cu trei ani. Nu voia să cucerească, voia doar să fie altfel, să acţioneze în sens contrat curentului. Citea mult, uneori uitând cu totul de trecerea timpului, bea ceaiuri condimentate şi se răsfăţa zilnic cu o ciocolată. Nu cu un rând cum ar face fetelepreocupatedesiluetă, ci cu toată tableta. Pentru că iubea să citească, în soarta ei a apărut slujba de librar pe care o îndeplinea cu entuziasm. Îţi zâmbea frumos, împacheta cărţile şi se întorcea la lectura ei.

Ce i-a adus împreună a fost plăcerea de a degusta vin.

a Click aici pentru stand. 

Ea: Combinaţia aceasta de negru cu roşu închis este pasională, parcă te îndeamnă să savurezi fiecare picătură de vin. Iar cele trei cadrane albe atrag atenţia asupra paharului halucinant umplut suficient cât să-ţi dea o stare aparte.

El: Ai nişte descrieri interesante şi o gândire de artistă. Nu mulţi şi-ar îndrepta privirea spre decor, nu spre acţiunea propriu zisă de degustare.

Ea: Citesc. Îmi place să observ contextul evenimentului şi-apoi acţiunea. Să înţeleg că standul v-a atras atenţia?

El: După cum ai spus, culorile sunt vii, pline de pasiune şi îndrăzneală. Te fac să nu mai pleci de aici, dar asta ar însemna să bem cam mult. Sunt artist. Pictor. Îmi plac culorile.

Ea: Vinul trebuie savurat în cantităţi mici şi calitate ridicată. Nu eşti de acord?

El: Ba da, chiar la asta mă gândeam privind standul, la calitate. Un decor simplist, câteva culori, două turnuri pop-up fac ca iubitorii de vin să zăbovească aici. Să discute cu ceilalţi, după cum facem noi sau să îşi încânte simţurile.

Ea: E o poveste ridicată printr-un stand expoziţional, o istorie spusă prin culori şi design. Vinul ne readuce la viaţă.

El: Da, ne readuce. Iar noi îl vom savura împreună. De acum încolo.

logo

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;O istorie scrisă cu vin şi culori&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s