Review: Gel purificator de la Pellamar

10475409_327596174063661_917714147_n

Acum ceva vreme am primit am colet neaşteptat de bogat de la Pellamar, o companie pornită din cunoştinţele deosebite ale prof. Dr. Ştefan Ionescu Călineşti şi din valorificarea elementelor din natură: pământul şi apa.

Primul produs despre care vă voi vorbi este Gelul purificator pentru tenul gras.

Ce promite să facă?

  • Purifică pielea fără să o irite sau să o usuce, iar substanţele bioactive eliberează porii, protejând împotriva formării punctelor negre şi a comedoanelor.
  • Combinaţia special selectată a componentelor active îndepărtează excesul de grăsime de pe suprafaţa pielii şi reglează activitatea glandelor sebacee, reducând producerea de sebum care duce la pielea cu aspect uleios.
  • Elimină coşurile şi previne formarea acneei.
  • Calmează iritaţiile, lăsând o piele curată, netedă şi fermă.

Ce a făcut? Exact ce a promis. Chiar după prima folosire, am simţit pielea mult mai curată, catifelată şi ceva mai luminoasă. Pe parcurs, porii s-au micşorat, iar tenul nu mai părea a fi gras.

Compoziţia m-a surprins, e ca o gelatină ce se transformă într-o spumă uşoară în contact cu apa. Nu am mai întâlnit un produs cosmetic de acest gen, la un moment dat gelul chiar a încercat să-mi evadeze din mână şi să alunece pe podea. L-am împiedicat pentru că aveam nevoie de el.

Eu l-am lăsat să acţioneze trei minute, apoi am clădit şi senzaţia de prospeţime a apărut imediat. Este unul din cele mai bune produse pe care le-am folosit şi are un preţ foarte bun, 35 de lei pentru 250 de ml. Cred că puteţi folosi tubul pentru 2-3 luni fără probleme, o cantitate cât o boabă de cafea e suficientă.

Ingrediente:

AQUA, SODIUM TRIDECETH SULFATE, SODIUM LAUROAMPHOACETATE, COCAMIDE MEA, ACRYLATES PLAMETH – 25, ACRYLATES CAPOLIMER, SALYCILIC ACID, LAVANDULA AUGUSTIFOLIA EXTRACT, MINERAL SALTS AND AMINO ACIDS FROM PELLOID MUD EXTRACT (PELL AMAR), EDTA, ETHYLHEXYLGLYCERINE / PHENOXYETHANOL.

Unde îl găsiţi: Pellamar.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s