Un album+o soţie mioapă= o încurcătură

Consumatorul este o specie abia apărută, care pare a fi propulsată direct din viitor, dintr-un univers tehnologizat şi puternic chiar aici, pe planeta Ofertelor. Cum a ajuns aici, nimeni nu ştie, dar toţi au început să observe câteva tipare din comportamentul lui. A apărut chiar un articol în ziar despre el, concis, pe puncte uşor de înţeles:

1. Consumatorul cumpără multe lucruri şi se pare că le foloseşte pe toate.

2. Consumatorul ştie întotdeauna care sunt cele mai bune promoţii şi oferte.

3. Nu se ştie provenienţa banilor, dar se pare că acesta scrie sau/şi face albume, fiind probabil plătit pentru asta.

4. Consumatorul cere servicii impecabile şi refuză să mai cumpere dacă nu este respectat.

5. Consumatorul foloseşte consumabile şi imprimante doar de la Cartuseria.ro.

Uimirea populaţiei a fost liniştită prin mai multe articole, cercetări de piaţă, studii şi lucrări de doctorat. Ţin să amintesc un studiu legat de cumpărăturile domnului Consumator realizat de genialul cercetător Ofertescu.

Imprimante

Primul lucru cumpărat de Consumator este o imprimantă Canon Pixma P8750, FOTO A3 cu cartuşe reîncărcabile. După cum ştiu cititorii noştri, această imprimantă scoate fotografiile ca într-un laborator, folosindu-se de cele şase cartuşe de culori şi de tehnologia cap de imprimare FINE ce oferă rezoluţii de până la 9600 dpi. Cred că putem trage uşor concluzia că adevăratul scop al Consumatorului este printarea unui album, în siguranţa casei sale la o calitate deosebit de ridicată. Rămân semne de întrebare dacă există un pericol real pentru Planeta noastră în ceea ce priveşte acest album misterios şi dacă ni se pregăteşte o invazie teribilă. Momentan Consumatorul pare paşnic.

cartuse-reincarcabile-pentru-canon-pixma-mg6150-mg8150-mg6250-mg8250-

Deşi pare să lucreze fără oprire, Consumatorul a cumpărat o singură dată cartuşe reîncărcabile, ceea ce ne indică ori o problemă în planul său ce îi amână intenţiile sau faptul că acestea sunt eficiente şi se consumă greu.

foarfeca-ek-cu-lama-printata-13-cm mapa-cu-12-compartimente-si-maner-megapolis album-foto-10x15-flori-multicolore hartie-foto-rc-high-glossy-260g

O altă parte importantă a acestui studiu elevat o reprezintă produsele de birotică şi papetărie. Consumatorul a folosit numeroase topuri de hârtie FOTO ceea ce susţine ideea că se ocupă de un fel de album, însă nu ştim exact ce conţine acesta. Deloc surprinzător a cumpărat un album cu flori, ceea ce ne indică o oarecare tendinţă spre linişte şi fragilitate. Susţin că acesta nu este un războinic, poate e doar un mesager. A mai cumpărat mape office demonstrând că are o misiune importantă pe această Planetă. Problema vine însă dintr-o foarfecă, model tiger ce a contrazis calmul explicat anterior.

Acest studiu face un pas mic, dar important spre cunoaşterea Consumatorului şi sper să ducă la o politică prudentă de apărare a acestei planete.

Ei bine, după acest studiu Ofertescu a fost luat mereu peste picior, după ce în ziar a apărut un interviu în exclusivitate cu Consumatorul. Voi reda doar câteva frânturi din acest interviu, el având peste 40 de pagini, dar care să facă lumină asupra situaţiei hilare în care ne aflam.

Jurnalist: Toată planeta doreşte să ştie ce căutaţi la Cartuşeria.ro, ne puteţi spune această informaţie?

Consumator: Da cum să nu! Caut promoţii, oferte pentru a cumpăra la cel mai bun preţ. Să nu mai spun că primesc puncte de fidelitate la orice achiziţie!

Jurnalist: Da, e adevărat, dar folosiţi un singur loc pentru a face cumpărăturile. Cum explicaţi acest lucru?

Consumator: Dar acest lucru e la mintea cocoşului! Fie că eşti persoană juridică sau fizică, poţi cumpăra consumabile alternative de pe un singur site care îţi oferă tot ce ai nevoie. De ce te-ai duce în mai multe locuri şi să plăteşti mai mult decât merită? Un magazin, toate consumabilele de care ai nevoie. La un preţ nemaipomenit.

Jurnalist: Aveţi logică în ceea ce spuneţi. Dar la ce vă folosesc atâtea lucruri?

Consumator: Ei, asta e o banalitate. Fac un album de vară pentru soţia mea, ea vrea fotografii de calitate înaltă aşadar folosesc consumabile de înaltă calitate. Precizia şi claritatea sunt esenţiale, mai ales că soţia e cam mioapă. (Sper că nu adăugaţi această informaţie în interviu, e stânjenitor).

Jurnalist: Deci nu pregătiţi o invanzie?

Consumator: Mă faceţi să râd. De unde aveţi această idee? Nu, domnule, eu doar fac cumpărături şi le folosesc pentru un album.

Acest interviu a dat peste cap toate părerile şi aproape imediat s-a făcut lumină în stimabilele capete. Era doar un cumpărător ce îi trimitea un cadou soţiei mioape. Iar noi ne-am panicat atât de mult!

4 gânduri despre &8222;Un album+o soţie mioapă= o încurcătură&8221;

  1. […] Un alt premiu a fost acest ceas cu proiecţie activată la zgomot. Nu ştiu de ce aparatul meu a făcut să pară că în sufrageria mea este întuneric pentru că ne aflam în plină zi, partea bună este că se vede cum se luminează ceasul atunci când vorbeşti. Pe perete, am fotografiat cum se proiectează ora. Mi s-a părut foarte tare sistemul şi mi s-a mai dus din regretul că am pierdut o tabletă la diferenţă de 0,06 puncte. Articolul meu a primit nota 14 şi îl puteţi găsi aici. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s