Sănătatea înainte de toate!

rezultate analize centrul medical matei basarab

Femeia îndeplineşte atât de multe roluri încât am putea crede că are superputeri: are o carieră ce se dezvoltă frumos, un soţ căruia îi pregăteşte pachetul şi îi calcă pantalonii la dungă, copii de care se îngrijeşte şi pe care îi duce la şcoală şi o casă de pus la punct, de aranjat şi curăţat. Fiind nucleul familiei, tot ea se preocupă de sănătatea tuturor, ea se alarmează la fiecare simptom de răceală, ea face programările la doctor, ea îi îndeamnă pe toţi să facă analizele de sânge şi tot ea cumpără medicamentele necesare.

Multă muncă pentru un singur om, nu-i aşa? Un mic ajutor nu ar strica, iar acesta vine din partea Centrului Medical Matei Basarab care păstrează de peste un deceniu sănătatea familiei. Centrul oferă atât servicii medicale specifice unei policlinici precum Alergologie şi imunologie clinică, Cardiologie sau Boli interne (click aici), cât şi servicii de Laborator unde se fac recoltările pentru analize (click aici), Imagistică unde se pot face ecografii (click aici) şi Clinică pentru copii.

Pentru cei mici, se pot face chiar abonamente: Abonament Bebe Acasă ( pentru pruncii între 0-1 an), Abonament Prichindel (0-2 ani) şi Abonament Voinicel (peste 2 ani). Acestea includ consulataţii, analize, vizite la domiciliu, ecografii şi vaccinări. Un abonament include tot ce are nevoie o mamă pentru copilul ei, uşurându-i din sarcini şi micşorând timpul pierdut prin clinici.

20110311_361

De asemenea, centrul derulează câteva proiecte speciale care au ca scop perfecţionarea serviciilor medicale:

One Stop Clinic este un program prin care clinica oferă mai  multe servicii într-o singură vizită, timpul de aşteptare scăzând considerabil, iar liniştea pacienţilor este asigurată mai rapid

Medicina Preventivă este un proiect de educaţie sanitară, prin care pacienţii învaţă să gestioneze resursele financiare asociate sănătăţii. După consultaţie, medicul realizează un plan de evaluate care permite pacientului să prevină anumite boli precum cele de inimă sau diabetul.

Oscar este un proiect prin care mamele sunt supuse unui screening pentru a depista posibile malformaţii fetale ce se realizează în maxim o oră la clinică de către medici cu acreditare FMF.

Toate acestea se realizează într-un institut modern. bine echipat, cu o echipă formată din profesionişti preocupaţi de pacienţii lor. Atenţia pentru pacienţi este vitală în acest domeniu pentru că sănătatea lor este în joc.

images (2)

Pentru că ar suntem preocupaţi de sănătatea femeilor din viaţa noastră, fie că sunt mame, soţii sau fiice, ar trebui să ne programăm rapid pentru o serie de analize de rutină care să ne confirme că suntem în siguranţă. Centrul Medical Matei Basarab ne vine în ajutor, putem verifica rezultatele analizelor noastre online!

 

Anunțuri

Un gând despre &8222;Sănătatea înainte de toate!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s