Eleganţa vine la pachet cu un ceas

Intrarea într-o ceasornicărie de pe vremuri era  însoţită de o stare specială, ca atunci când întâlneşti ceva măreţ, grandios, dar de necontrolat. În acest caz, este vorba despre timp, un concept abstract ce ne ghidează prin viaţă. Ticăitul, modelele complicate, fineţea unui detaliu creau o atmosferă aparte, de neuitat. Acelaşi sentiment îl încerc când intru pe site-ul Secundar.ro, iar astăzi voi împărtăşi cu voi ceasurile care mi-au atras atenţia, care îmi transmit acea stare specială de care vă spuneam.

ceas perigaum-p-1118-cs-ceramic-chronograph~8381181-422x422

Culoarea neagră este cunoscută ca fiind cea mai elegantă şi cea mai uşor de asortat. Deşi nu este prima alegere pentru brăţara unui ceas sau tocmai din această cauză, ea va face ca acesta să iasă în evidenţă, îl va pune în valoare şi îl va face să fie admirat. Putem opta fie  pentru un ceas într-o culoare mată, cu un design simplist şi trei ore indicate intuitiv pe cadran, fie pentru un ceas într-un negru strălucitor, cu design futurist, complex şi orele trecute în exteriorul cadranului. Pentru ambele modele, contrastul alb-negru aduce un plus de prestanţă ceasului.

Watch1_zps234395c9 Sursă

Dacă avem deja modele clasice la dispoziţia noastră, putem ieşi din zona de confort cu cadrane în forme atipice ce sugerează originalitatea şi inventivitatea purtătorului. Primul ceas are o brăţară clasică din piele şi un cadran ce se aplatizează la mijloc. cel de-al doilea se alungeşte, având pe margini sclipiri fine şi o brăţară subţire, din oţel.

orient-women-s-mechanical-steel-cnral002w0-1-500x500 41lktdZwx0L-500x500

 

O altă trăsătură originală ce o putem găsi la un ceas este legată de designul brăţării, aceasta face ceasul nu numai un obiect care măsoară timpul, ci şi un accesoriu în tendinţe, care dă clasă ţinutei. Primul model aduce aminte de brăţările metalice, mereu în număr mare ce împodobeau braţele femeilor, iar cel de-al doilea are numeroase zale ce se unesc simetric şi armonios. Ambele au o doză ridicată de femininate şi fineţe.

5580_001-500x500 SGE01-422x422

 

Ceasurile Orient nu au  scopul obişnuit de a măsura timpul. ci de a crea un cadran cât mai inventiv, cu desene nostalgice sau cu forme ambigue, exotice. Această extravaganţă este domolită prin brăţara albă, simplă, din piele.

 

FDM00001WL6da798dc-422x422 CQB2U002W0-500x500-422x422

 

Ceasul a fost, este şi va fi un semn al distincţiei, al unui comportament ales şi a unei gândiri deosebite, orice model vă va pune în evidenţă ţinuta, office sau casual. Diversitatea designului vă va ajuta să găsiţi modelul potrivit, iar ceasurile prezentate azi sper să vă servească drept inspiraţie.

Puteţi găsi mult mai multe modele pe site (click aici), cu detaliile tehnice aferente şi informaţiile despre garanţie. În ceea ce priveşte livrarea, ea se realizează prin curier sau prin poştă şi este gratuită pentru comenzi de peste 300 de lei. Nu trebuie să vă faceţi griji pentru produsele comandate, acestea sunt împachetate în folii anti-şoc şi marcate cu „Fragil”.

SGD01-422x422 8391-thickbox_default-422x422

3 gânduri despre &8222;Eleganţa vine la pachet cu un ceas&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s