Review: Gel revitalizant pentru ochi de la Bellapierre

cosmetics-revitalizing-eye-gel-ten

 

A sosit vremea pentru un review al gelului revitalizant pentru ochi de la Bellapierre primit în urmă cu o săptămână de la Myfragrance. Coletul a conţinut două geluri (unul ajungând la o cititoare a blogului) şi două mostre de parfum care miros splendid.

Gelul a venit într-un recipient foarte elegant ( pe care am de gând să îl păstrez), cu capac negru pe care sunt inscripţionate literele Bp. Are o  pompiţă care eliberează doar câteva picături de produs, deci nu aveţi cum să faceţi risipă.

Ce promite să facă?

Special conceput pentru pielea delicata din jurul ochilor, gelul pentru ochi Bellapierre neutralizeaza radicalii liberi si ajuta la eliminarea pungilor de sub ochi, redand totodata elasticitatea tenului si producand efectul de lifting. Acest ser hidratant si delicat cu absorbtie rapida combina extractul din fructe cu vitaminele si imbunatateste actiunea antioxidantilor.
Reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor, neutralizeaza radicalii liberi, apara impotriva factorilor nocivi ai mediului si stimuleaza sinteza de colagen. Odata absorbit in piele, ramane eficace timp de minimum 72 de ore.

Mă aflu într-o perioadă în care chiar aveam nevoie de un produs care să îndepărteze oboseala din zona ochilor, cantitatea mea de somn a scăzut odată cu competiţia Orkestra în care sunt implicată, cu diferitele colaborarări pe care le-am contractat şi bineînţeles, cu cititul şi Read-a-thonul de vară.  L-am folosit cu încredere şi rezultatele nu s-au lăsat aşteptate.

Îmi place mult textura gelului, faptul că se absoarbe repede şi totuşi rămâne eficace timp de 72 de ore. Este un produs util ce a fost creat pentru binele pielii noastre. De altfel, a câştigat Beauty Awards, încă o confirmare a eficienţei sale.

Cantitatea este de 15 ml, iar preţul 272 lei. Este destul de scump, dar fiind folosit în cantităţi mici nu se termină atât de repede.

Voi l-aţi încercat? Ce părere aveţi despre cosmeticele Bellapierre?

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s