Afacerea merge ca pe roate cu IT Genetics Store

logo2Fără echipamente de calitate şi eficiente, orice afacere e sortită falimentului. Nu mai poţi să produci şi să vinzi, iar pierderile din contul de profit şi pierdere provoacă încruntări ale managerului.

Soluţia vine de la IT Genetics Store, magazinul online unde puteţi găsi imprimante de etichete, consumabile, terminale mobile sau imprimante de carduri la preţuri prietenoase. În orice afacere este nevoie de aceste dispozitive pentru că înlesnesc munca şi asigură un proces rapid de vânzare.

gk420tt-250x250O posibilă alegere pentru imprimante de etichete este modelul Zebra GK42oT, o firmă cunoscută pentru calitatea ei, dar şi pentru preţul accesibil. Avantajele imprimantei sunt printarea a până la 30.000 de etichete pe lună, cu o viteză considerabilă, posibilitatea printării atât a etichetelor direct termine, cât şi folosirii ribonului şi un software pentru design etichete uşor de folosit. Pentru a simplifica achiziţiile, site-ul IT Genetics Store vă sugerează accesoriile şi consumabilele de care aveţi nevoie pentru această imprimantă.

Brother_P-touch_PT-H300_984497-500x500Pentru o afacere mereu în mişcare, nu ar strica să aveţi un aparat de etichetat portabil, cu printare pe linii multiple, cu viteza de 20mm/secundă şi memorie pentru 50 de etichete. Produsul vine însoţit cu o garanţie de 24 de luni.

ZT23042-D0E100FZ3-500x500

Pentru cerinţe mari, aveţi nevoie de o imprimantă industrială, cu o interfaţă complexă şi display cu icoanele de status. Viteza de printare este de 152mm/ secundă, oferind un proces rapid şi eficace, iar rezoluţia este de 203 DPI.

sg20-250x250 ds4208-white-500x500

Un must pentru afacerea voastră este cititorul de coduri de bare, pe site puteţi găsi cititoare coduri de bare 2D cu un randament de scanare ridicat, cititoare fără fir pentru mai multă mobilitate, cititoare de bare fixe sau cititoare industriale. În funcţie de afacerea voastră, puteţi opta mai una sau mai multe modele.

Datalogic Rhino1-500x500Dacă afacerea voastră implică un depozit, terminalul mobil Datalogic Rhino este alegerea potrivită. El influenţează creşterea productivităţii şi micşorează numărul de erori din depozite. Datele sunt scanate şi introduse rapid pentru un management eficient.

TattooRW-250x250Din categoria imprimante de carduri puteţi alege single side, dual side, cu laminator sau cu retransfer. Acestea pot fi folosite pentru printarea ecusoanelor pentru vizitatori, cartelelor de călătorii, cardurilor de membru sau legitimaţiilor de studenţi. O caracteristică foarte utilă a acestui dispozitiv este capacitatea de a modifica un card deja tipărit, de exemplu cardurile cu puncte de fidelitate. Se poate schimba numărul punctelor sau data expirării.

 

hsm_secc16-500x5001-500x500 ADS1100W_Front-500x500

Orice companie are nevoie de imprimante, scannere, faxuri sau de distrugătoare de documente. Oferta este vastă, modelele fiind de calitate superioară, eficiente şi puţin costisitoare. Pentru afacerile în care se lucrează cu hârtie şi dosare aceste dispozitive sunt vitale, să ne imaginăm de exemplu situaţia unei bănci în care se printează aproape fără oprire.

Concluzionând, IT Genetics Store este o companie ce vă pune afacerea pe roate, oferindu-vă echipamentele necesare la un preţ convenabil, alături de o garanţie ce vă protejează investiţia.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Afacerea merge ca pe roate cu IT Genetics Store&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s