Să fie lumină pentru citit!

Airan_Kang_1 Sursă

Airan Kang este artistul care a creat cărţile luminoase, cu reflexii splendide şi culori puternice. Cum accesul la aceste cărţi nu îmi este permis, am nevoie de metodele tradiţionale de iluminat pentru a putea duce la capăt lectura.

O lumină caldă, nu foarte puternică aduce un plus de atmosferă celui cuprins în universuri fictive. Astăzi discutăm nu despre lumina în sine, ci despre sursa ei, pornind de la corpurile de iluminat oferite de SmartLighting. O lumină deşteaptă se obţine din design modern, atenţie pentru detalii, calitate şi un preţ mic.

93124Numai bună de pus pe noptieră, această veioză din sticlă lăcuită va facilita lectura, răspândind o lumină caldă şi totodată bucurând cititorul cu un model misterios.

S34_550_02_1_topaz,_8_color_mix__F_black Pentru un design exotic, cu influenţe asiatice puteţi alege această veioză din cristal. Aceasta îndeplineşte nu numai clasica funcţie de a răspândi lumina, ci este şi o piesă de artă numai bună de admirat în pauzele de lectură. Dacă vi se par prea multe cristale pentru o singură veioză, pot fi îndepărtate până la numărul dorit de către cei de la Smartlighting. Eu le-aş păstra pe cele albastre care induc o stare de linişte şi relaxare.

 

5739-6_resize__52312_zoom Printre cititori sigur există doritori de modern, de noutate care vor descoperi această lustră cu încântare pentru că are o formă inedită, un model inovativ şi puterea de iluminat foarte mare datorată celor şase becuri.

41-88409__82656_zoomUn model cu adevărat unic şi jucăuş are această veioză în formă de melc. Nu am mai întâlnit un design de acest gen, dar bănuiesc că arată tare bine pe un birou. Este disponibilă pe roşu, portocaliu, galben şi alb la preţul de 47 de lei.

2815_resize__22869_zoom 21570__37692_zoom

 

 

Prima veioză mă duce cu gândul la două lucruri: un glob de discotecă şi o navetă spaţială. Este modernă, putând fi utilizată ca obiect de decor în sufragerie. Cel de-al doilea model este mai liniştit, mai calm şi poate fi folosit în dormitor pentru o lectură de seară.

2801_resize__91987_zoom

Închei cu un model ce este recomandat după citit, când eşti deja cufundat într-o lume fantastică şi îţi vei imagina că sclipirile albastre de pe veioză sunt stelele strălucind în întunericul camerei tale. Am un astfel de model acasă şi arată minunat pe întuneric, sclipirile de lumină colorată sunt atractive şi relaxante.

Eu am găsit o mulţime de modele de veioze, lustre, candelabre moderne pe SmartLighting, provenin de la companii precum Candellux, Globo sau Magarelli. Designul deosebit şi capacitatea de ilumit suficientă pentru nevoile mele m-au convins să aduc în dormitorul meu cea mai bună lumină.

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Să fie lumină pentru citit!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s