La Ţară are activităţi pentru toată familia!

Există un colţişor aproape de Bucureşti care oferă activităţi pentru toată familia, care mai de care mai interesante. Îl ştiţi? Dacă nu, hai să îl descoperim împreună şi să aflăm ce e de văzut/ făcut acolo.

În primul rând locul despre care vorbesc este La Ţară, un spaţiu unic care îşi propune să vă îndepărteze de poluarea din Bucureşti şi să vă readucă în sânul naturii.

pauni

Prima dată aruncăm privirea pe animalele din fermă: struţi, iepuri, iezi, cai, măgăruşi şi alte vieţuitoare simpatice. Eu aş vrea să văd fazanii şi păunii şi să mă conving că animalele sunt la fel de prietenoase cum par. De altfel, cei de La Ţară susţin că mângâiatul şi hrănitul animalelor sunt gratuite, deci să trecem la treabă.

Până acum aţi spune că locul e un fel de grădină zoologică permisivă, dar încă nu am apucat să vorbim despre ce activităţi sunt disponibile pentru copii şi adulţi.

03calarit-ponei01hranit-animale

Copiii pot interacţiona cu animalele existente la fermă, fie prin intratul în ţarcuri şi hrănirea lor, fie prin călăritul poneilor sau lecţiilor de echitaţie. O astfel de apropiere mi se pare necesară, mai ales pentru copiii care nu au bunici la ţară şi nu au văzut până acum animalele domestice de aproape. În plus, ei vor învăţa că animalele nu fac rău nimănui, sunt simpatice şi chiar timide, se vor ataşa de ele şi vor dezvolta un comportament frumos, de admirat faţă de aceste vieţuitoare

05atelier-desen 08circuit-biciclete

Tot pentru ei, La Ţară desfăşoară anumite activităţi pentru a descoperi sau a dezvolta aptitudini: latura artistică va fi dezvăluită în cadrul atelierului de pictură sau a celui de olărit, latura sportivă va fi arătată în circuitul cu bicicleta. Bineînţeles, copiii nu sunt limitaţi la aceste activităţi: au un loc de joacă special pentru ei, se pot juca pe pajişte, pot alerga prin împrejurimi. Scopul este îndepărtarea de agitaţie şi obţinerea câtorva sclipiri de distracţie.

01circuitbiciclete

Pentru adulţi este disponibil un circuit pentru biciclete mai complex, pe parcursul a 25 de kilometri. Acesta trece prin lanuri de cereale, prin pădure şi pe drum asfaltat şi este marcat pentru a fi siguri că nu vă rătăciţi. Dacă vreţi să simţiţi mirosul proaspăt de pădure puteţi lua un cal, o şa şi o cască de protecţie şi să vă plimbaţi cu el pe traseul de 3 kilometri.

caiac04restaurant

Adulţii dornici de aventură şi adrenalină pot opta pentru o plimbare cu caiacul pe râul Argeş. La Ţară vă oferă tot ce aveţi nevoie: veste de salvare, transportul în amonte şi înapoi la fermă. Un alt sport foarte îndrăgit este statul la masă cu un prânz delicios în faţă, cei de la Ţară se laudă cu feluri de mâncare delicioase, făcute în cuptorul cu lemne.

06cort-relaxare

Dacă simţiţi că o zi nu e suficientă pentru toate aceste activităţi, puteţi rămâne la fermă peste noapte într-un cort. Toată familia se poate relaxa după o zi plină, cu întâmplări haioase şi distracţie.

Sunt sigură că o vizită La Ţară nu se uită uşor şi veţi avea ce povesti când vă întoarceţi în Bucureşti. În plus, preţurile nu sunt deloc ridicate, iar unele activităţi sunt gratuite (mai multe informaţii puteţi găsi aici). După ce aţi descoperit acest loc, nu credeţi că e cazul să îi faceţi o vizită?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s