Vacanţa de iarnă. Când o planificăm?

La fel cum blănurile au cel mai mic preţ vara, aşa şi preţul cel mai scăzut pentru vacanţa din iarna următoare îl putem obţine chiar acum. Nu e o surpriză pentru nimeni că rezervarea unor bilete de avion costă mai puţin dacă e făcută din timp, aşadar în această postare vom vorbi despre beneficiile pe care ni le oferă BlueAir dacă suntem atenţi şi calculaţi.

  blueair

Pentru a ne bucura de aceste avantaje, trebuie mai întât să planificăm călătoria. Primul pas: destinaţia. Puteţi alege între destinaţiile din România ( Sibiu, Cluj, Braşov) sau vă puteţi orienta spre străinătate: Roma, Milano, Londra sau Paris. Alegerea va fi făcută după preferinţele voastre, după ce aţi dori să vizitaţi sau după temperatura pe care o doriţi pe parcursul vacanţei. Dacă suportaţi bine frigul, vă puteţi orienta spre ţările nordice, dacă nu Turcia, Grecia sau Italia sunt mereu o idee mai calde decât plaiul natal.

18

Eu aş vrea să vizitez Roma cu toate clădirile ei impresionante, cu toate rămăşiţele istoriei la vedere. Nu este prima oară când ajung în Italia, dar niciodată n-am reuşit să dau o fugă până în Roma, nu ştiu cum de s-a întâmplat. Apoi, cred că a doua alegere ar fi Londra, o veche dorinţă care sper să se împlinească în curând. 

Blue Air a publicat deja orarul de iarnă, îl puteţi consulta pentru a vă asigura că vacanţa voastră se va desfăşura după cum doriţi, fără a întâmpina nicio problemă. 

O opţiune ce uşurează munca turistului este aceea de asigurarea concomitentă a transportului şi cazării. Online, puteţi rezerva o cameră de hotel care să vă întâmpine  atunci când aterizaţi. Simplificaţi astfel căutările şi economisiţi bani.

Un alt serviciu gândit pentru binele clienţilor este Transfer autocar, prin care puteţi rezerva bilete pentru autocar odată cu cele pentru avion. Acestea sunt disponibile din Constanţa şi Braşov căre aeroportul Otopeni şi retur. Autocarele au aer condiţionat, wi-fi, spaţiu generos între scaune şi mult loc pentru bagaje, pentru ca voi să vă simţiţi confortabil şi să nu vă îngrijoraţi pentru niciun detaliu. Transferul este conectat cu zborurile, astfel nu veţi risca să pierdeţi avionul şi să plătiţi din nou bilet.

meal1

O altă preocupare a celor care îşi cumpără bilete de avion este mâncarea ce va fi servită pe parcursul zborului. BlueAir vine în ajutor cu Blue Bistro, un serviciu ce vă asigură feluri de mâncare delicioase la preţuri accesibile. Serviciul poate fi cumpărat odată cu biletele sau ulterior, iar voi puteţi obţine reduceri de până la 50% în anumite perioade.

După cum se pare, dacă sunteţi precauţi şi calculaţi puteţi beneficia de serviciile companiei aeriene Blue Air fără a vă uşura foarte mult buzunarul, astfel vă vor rămâne suficienţi bani pentru vizitat, cine sau suveniruri. Este eficient să vă planificaţi vacanţa de iarnă de pe acum pentru că veţi cheltui mai puţin pentru acelaşi serviciu. În plus, nu vă veţi face griji că nu veţi mai găsi locuri pentru zonele foarte căutate. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s