Studii despre vacanţă

2  3 4 5

O nouă teorie a stârnit vâlvă în lumea fascinantă a ştiinţei, Doctorul Elefantus a introdus conceptul de ” Scara evoluţiei  pentru bagajele de concediu” care porneşte de la ipoteza creşterii în volum a bagajelor proporţional cu timpul trecut. 

Propun să nu ne complicăm cu termeni ştiinţifici, ci să încercăm să înţelegem filozofia din spatele acestei teorii şi bineînţeles, să cercetăm plini de curiozitate conţinutul fiecărui tip de bagaj. După cum puteţi vedea în prima imagine, există patru tipuri de bagaje, fiecare conţine produsele obligatorii pentru vacanţă asociate unei anumite perioade.

Primul troller poartă numele de „Bagajul copil” şi are câteva produse esenţiale pentru a te bucura de vacanţă: îmbrăcăminte lejeră, confortabilă, multe jocuri şi jucării, poate conţine şi urme de cărţi de colorat. Este potrivit pentru copiii isteţi, care folosesc jocurile educative pentru a-şi dezvolta personalitatea şi abilităţile şi în acelaşi timp au toate instrumentele necesare pentru distracţia la munte sau la mare.

6 7 8

În Bagajul Mediu, hainele au măsuri din ce în ce mai mari, cărţile trec de la poze la cuvinte şi avem parte de o nouă categorie: cosmetice. Nu sunt extrem de multe lucruri, dar trollerul este pe calea cea bună. 

Bagajul de Maturitate are ca slogan ” Niciodată nu am suficiente”, alături de ” Mereu ajung să nu port tot ce iau cu mine”, la care se adaugă ” Ce am pus în bagaj este strictul necesar pentru vacanţă”. Avem aici fuste, rochii, tricouri în număr mai mare decât clasele obligatorii, 3-4 perechi de încălţăminte pornind de la tenişi până la pantofi cu toc înalt. Cosmetice, sigur că da, sunt absolut necesare atunci când razele soarelui vor să îmbătrânească proprietara. 

1 (2)6 (2)7

 Cel de-al patrulea bagaj poartă numele de Suprem, este maximul la care poate ajunge un troller pe parcursul vieţii. În acest caz, limitele nu mai există: putem adăuga îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii sau cosmetice fără să ne facem griji că am putea rămâne fără spaţiu. Doctor Elefantus susţine că aceste bagaje au obişnuinţa de a trăi în grupuri, cu cât sunt mai multe, cu atât se simt mai în siguranţă. 

Doctor Elefantus a mai observat un comportament atipic, graficul de mai sus este valabil doar pentru populaţia feminină, în timp ce pentru cea masculină evoluţia este de fapt o stagnare. De aici, rezultă ori că bărbaţii nu includ atât de multe obiecte în strictul necesar pentru concediu, ori că au capacităţi dezvoltate de a înghesui lucrurile într-un rucsac. Vor exista alţi oameni de ştiinţă care vor cerceta aceste ipoteze.

11111111

Doctor Elefantus mulţumeşte lui Elefant.ro, un mall online cu o selecţie de peste 130.000 de produse din categoriile: carte, ebooks, jucării, îmbrăcăminte, încălţăminte, accesorii şi cosmetice& parfumerie. Acest mall l-a ajutat cu date şi statistici pentru a putea efectua studiile legate de evoluţia bagajelor şi alegerea produselor pentru concediu. Se pare că topul preferinţelor este alcătuit din îmbrăcăminte, urmate de încălţăminte şi accesorii. Din acest top, deducem că aspectul continuă să fie important în vacanţă, ba chiar i se acordă mai multă atenţie din general. 

De asemenea, Doctor Elefantus a mai realizat un studiu despre avantajele comenzilor făcute online şi a ajuns la concluzia că este eficient pentru clienţi să se înscrie în clubul elefant.ro deoarece primesc un voucher de 90 de lei, promoţii speciale şi reduceri exclusiviste. 

După ce v-am prezentat aceste studii, aceste cercetări pline de substanţă nu credeţi că ceva lipseşte? Da, lipseşte răsplata Doctorului Elefantus, iar aceasta este, fără nicio îndoială, Premiul Nobel.

elefant_ro-logo Premiile-Nobel

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s