Avem grijă de noi vara asta?

logo-top

În acest anotimp călduros, atenţia noastră se îndreaptă spre concedii, spre momentele noastre de relaxare şi mai puţin spre sănătate. Deşi suntem înclinaţi spre destindere, nu trebuie să ne culcăm pe o ureche, vara se pot petrece atât lucruri bune, cât şi rele pentru sănătatea noastră. 

Pentru că temperaturile sunt ridicate, corpul are nevoie de hidratare, iar acesta contituie primul sfat pentru întreţinerea sănătăţii. Ar fi bine să aveţi mereu o sticlă de apă cu voi şi să o folosiţi nu numai atunci când vă e sete. Apa ajută organismul să elimine din toxine, iar pielea devine mai catifelată şi mai luminoasă. 

Razele solare ne ajută organismul prin vitamina D, în acelaşi timp ele îmbătrânesc pielea şi o pun în pericol. Pentru a preveni acest rău, ar trebui să avem cu noi pălării ce ne vor proteja de insolaţie, să nu stăm la soare în perioadele neindicate şi să folosim mereu loţiuni cu protecţie solară. Deşi suntem tentaţi să obţinem un bronz puternic, această dorinţă poate duce la o boală gravă precum cancerul de piele

vs1

Hilmi ne propune să ne verificăm starea de sănătate prin serviciile oferite de dermatologie, dermato-cosmetică, ginecologie, stomatologie sau urologie. Pachetele oferite includ mai multe servicii şi investighează în amănunt posibile probleme, urmând ca după interpretare să tratăm dacă este necesar. În această perioadă, au loc o mulţime de reduceri tocmai pentru a încuraja românii să acorde o parte din timpul lor prevenirii.

Femeile sunt deseori vulnerabile în acest anotimp, fiind predispuse să dezvolte infecţii urinare din cauza bacteriilor existente la piscine, de exemplu. Acestea pot fi depistate şi tratate cu uşurinţă, iar ignorarea lor va duce doar la agravare pe termen lung. Totodată, Hilmi nu atrage atenţia doar asupra posibilelor probleme, ci doreşte să ofere răsfăţ femeilor prin tratamentele cosmetice puse la dispoziţie .

drhilmi1

Hilmi este o clinică modernă ce încearcă să întâmpine nevoile oamenilor prin personal calificat, prin aparate profesioniste, prin specialişti ce îţi pot răspunde la întrebări pe site-ul lor sau prin posibilitatea de a face o programare online. Am încredere că putem apela la ei pentru a ne asigura că suntem bine şi că vara asta ne pregăteşte doar surprize plăcute.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s