Tărâmul cadourilor pentru El

De câteva zile, Ea se tot gândea ce cadou i-ar putea oferi care să îi placă cu adevărat şi prin care să îşi exprime dragostea puternică şi înţelegerea. Necazul era că ziua lui şi aniversarea lor erau în perioade apropiate, deci probabil că va trebui să aleagă două cadouri. De multe ori îi dojenea în minte pe toţi bărbaţii din lume că e atât de uşor să alegi un cadou pentru o femeie, optezi pentru o piesă frumoasă de îmbrăcăminte, pentru un accesoriu delicat sau pentru un set de cosmetice şi problema s-a rezoltat, însă dilema se adânceşte atunci când trecem pe celălalt mal.

Poate că ar trebui să caute un magazin online de cadouri care să îi ofere câteva sugestii, cu siguranţă nu va opta pentru un parfum sau un ceas, opţiunile acestea au fost epuizate în aniversările anterioare. Se bucură atunci când găsi un butic cochet pe numele sugestiv Giftsboutique care avea o categorie separată dedicată cadourilor pentru bărbaţi. Mare îi fu surpriza când descoperi că are mai mult de două opţiuni de cadouri valabile care sigur l-ar entuziasma pe El. Cu un click, Ea a păşit în tărâmul cadourilor şi nu a mai ieşit până când nu a dus misiunea la bun sfârşit.

1

Primul lucru care i-a atras atenţia a fost o cutie elegantă din lemn special făcută pentru a proteja o sticlă de vin, fiind însoţită de patru accesorii care înlesnesc savurarea lichidului aromat. Şi-l imagina pe el deschizând încet o sticlă de vin, turnând în două pahare gingaşe şi aşezându-se confortabil lângă ea. Cadoul acesta îi va ajuta să adauge momente frumoase legăturii lor, lui sigur îi vor plăcea accesoriile, lemnul fin, neted şi detaliile lucrate atent. Pentru a-l bucura cu un cadou Ea trebuia să se gândească la două aspecte: simplitate şi capacităţi practice, iar această cutie pentru sticle le îndeplinea pe amândouă.

2

Al doilea cadou care a convins-o a fost un set barbeque cu şorţ pentru că şi-a amintit cât de mult îi place să gătească, să deţină controlul asupra modalităţii de preparare şi să încerce cele mai interesante combinaţii de arome. Acest set cu furculiţă sculptură, cu spatulă, cleşte, mănuşi de cuptor, cu sarea şi piperul la piept îi va uşura munca la grătar şi îi va permite să se plimbe cu încredere în jurul preparatelor. Atunci când ai un şorţ profesionist, nu ai cum să greşeşti.

34

După ce şi-a rezoltat lipsa de idei, Ea a mai căutat câteva produse potrivite lui şi spre uimirea ei a găsit minim două care ar putea să îl bucure cu adevărat, A mai zărit pipe, unelte, brichete ZIppo, dar într-un final s-a oprit la un set de cărţi şi o brichetă Jack Daniel’s, whisky-ul lui preferat şi un set de trabucuri elegante. Acestea sunt cadouri numai bune pentru momentele speciale, când El vrea să se cufunde în atmosfera trecutului şi să inspire aroma lui parfumată.

Tărâmul cadourilor putea fi părăsit pentru moment, Ea a ales cele două produse, a dus la capăt comanda, iar acum veneau spre ea cu un curier rapid şi atent. Transportul nu l-a plătit pentru că se oferea gratuit dacă valoarea comenzii era mai mare de 150 de lei. S-a gândit puţin la posibilitatea de a plăti înainte şi de a-i trimite direct lui cadourile, dar i s-a părut mai interesant să i le dea în zile diferite. Toate la timpul lor.

Iar acum era timpul să se întâlnească cu El.

2 gânduri despre &8222;Tărâmul cadourilor pentru El&8221;

  1. Prietenul meu are 18 ani si habar nu am ce sa ii iau de ziua lui.
    Ideile tale sunt grozave , dar vreau sa mergem intr-un loc mai special si n-am nicio idee unde am putea merge ,vreau ca totul sa fie perfect .Imi poti da un sfat ? 🙂

    • Daca as fi in locul tau, as merge fie intr-un loc mai retras, de unde se pot vedea imprejurimile bine, intr-un loc care iti place tie, dar pe care nu i l-ai aratat pana acum sau clasic ar fi restaurant/ceainarie/cafenea cu conditia sa fie mai linistite. Ce zici?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s