Comandă Elefant

V-am promis un In my mailbox bogat în această lună, iar azi vă voi arăta o parte din el, sunt prea încântată de ce am primit pentru a amâna până la sfârşitul lunii. Vorbim despre comanda de pe Elefant plasată vineri după-amiaza, ajunsă la mine sâmbătă dimineaţă.

DSCN5393

Prima carte îi aparţine lui Kenzaburo Oe, câştigător al premiului Nobel, are foarte puţine pagini ( aproape 100) şi e deja citită. I-am dat 4 stele pe Goodreads pentru că e scrisă bine, dar nu vă recomand să o citiţi dacă nu sunteţi pregătiţi pentru încărcătură erotică şi descrieri detaliate legate de sexualitate.

Toate preţurile pe care le menţionez sunt aproximative ( livrate direct din memorie), pot să vă spun că în total comanda a fost de 101 lei. Această carte a fost redusă de la 15 la 10 lei.

DSCN5394

Casa de la Riverton este cartea pe care o citesc acum, am auzit prea multe lucruri despre autoare ca să nu îi ofer o şansă. Coperta este strălucitoare, din această cauză au apărut reflexiile în fotografie.

Preţ: 22-23 redus de la 40.

DSCN5395

Încă nu l-am citit pe Sartre şi îmi doream să umplu acest gol din lecturile mele, iar ediţia asta frumoasă m-a convins. A fost 15-20 lei redus de la 30.

DSCN5396

Am citit Domnişoara Christina şi Şarpele acum câţiva ani şi îmi amintesc că mi-au plăcut amândouă. Cum îmi doream să recitesc Şarpele am adăugat acest volum în coş.

Preţ: 6-7 lei redus de la 14.

DSCN5398  DSCN5401 DSCN5402

Am păstrat cartea de care sunt cea mai încântată la final, Muntele vrăjit de Thomas Mann. Aşteptam de mult timp să adaug acest roman în bibliotecă şi mă bucur că mi-a fost trimis exact în ediţia dorită. A fost redus de la 75 de lei la 35-40.

Ce părere aveţi despre aceste cărţi? Voi ce aveţi nou în bibliotecă?

Anunțuri

11 gânduri despre &8222;Comandă Elefant&8221;

    • Astea sunt puţine, luna asta am adăugat cam 30 la colecţie. Vara asta am citit tot ce mai aveam ca rezerve ( cred că vreo 50-60 de cărţi), deci nu am vreo reţinere pentru noi cumpărături.

      Sper să te bucuri de fiecare carte în parte!

    • După cum am spus, biblioteca e plină, dar am început să fac teancuri alăturate, să le depozitez în cutii şi să eliberez rafturile cu haine pentru ele. Dacă ar fi după mine, le-aş ţine pe toate în bibliotecă, dar momentan nu e suficient de mare pentru 400-500 de cărţi cât am eu acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s