Atunci când simţurile se trezesc

Atunci când cumperi un parfum primeşti la pachet o poveste, a unui răsărit pe malul mării, a unui eveniment special plin de trăiri intense sau a unei plimbări printre copaci cu frunze ruginii. Zeci de poveşti din toate colţurile lumii se adună la sfat printre notele de vârf a acestei cutiuţe magice, amintindu-ţi de o persoană, de o întâmplare aflată în strânsă legătură cu aroma parfumului.

Simţurile noastre se trezesc atunci când inspirăm adânc mireasma unui parfum încântător, iar persoana care îl poartă ne atrage atenţia. Pentru câteva momente, suntem suspendaţi într-o stare de fericire îmbătătoare din care nu mai vrem să ieşim vreodată. Din această cauză, dorim să avem parfumuri suave în ton cu personalitatea noastră şi dorim , de asemenea, ca cel drag să poarte un parfum senzual, care să ne atragă şi să ne ofere acea stare odată cu fiecare îmbrăţişare sau apropiere. În doi, parfumul face mai multă senzaţie.

paco-rabanne-1-million3

Atunci când vrei să îi faci un cadou persoanei care ţi-a fost mereu alături şi care ţi-a oferit cele mai frumoase momente, te gândeşti că vrei să transmiţi milioane de sentimente puternice, milioane de îmbrăţişări strânse şi milioane de mulţumiri de aceea cred că cel mai potrivit parfum pentru al meu băiet ar fi 1 Million by Paco Rabanne. Este un parfum puternic, cu o uşoară tentă dulceagă ce te duce imediat cu gândul la o senzualitate jucăuşă, putând fi purtat cu succes la o întâlnire, la un eveniment, în general seara când notele sale parfumate îşi sporesc atracţia.

1 Million este potrivit pentru un cadou întrucât vine într-o cutie elegantă, aurie ce va insinua aromele deosebite ce se ascund în interior. Notele precum condimente, lemn, scorţişoară, mentă, trandafiri sau ambră sunt pregătite să învăluie purtătorul într-o aură parfumată şi să creeze poveşti frumoase.

Atunci când m-am hotărât ce parfum poate încânta atât simţurile lui, cât şi ale mele nu mi-a mai rămas decât un click pentru a găsi parfumuri originale de pe OnlineParfum şi de a plasa o comandă. Acest site mereu la îndemână oferă o selecţie vastă de parfumuri de damă sau bărbăteşti, seturi şi chiar cosmetice, aici am găsit de altfel setul meu preferat de la Deborah.

Deborah-Fluffy-1

Parfumul cu note suave este pregătit să fie dăruit şi să împrăştie un milion de pufuri cu fericire, însoţindu-l pe cel drag în orice ocazie deosebită. Atunci când ştii că ai făcut alegerea potrivită, bucuria este mult mai uşor de obţinut.

Anunțuri

7 gânduri despre &8222;Atunci când simţurile se trezesc&8221;

  1. Parfumul asta e perfect pentru orice anotimp, orice moment. Fie ca e toamna, simti ca aromele lui condimentate te imbratiseaza cald si suav, fie ca e primvara si te simti revitalizat de aromele fructate. Acest parfum e un camuflaj al senzorialului, o sinestezie cuceritoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s