Stop cadru: bucuria de a oferi

Îndepărtăm uşor cadrul. De aici poţi observa mai uşor încântarea celui care a primit cadoul, cel alături de care ai petrecut aceşti ani frumoşi. Zâmbeşte, îţi mulţumeşte şi te asigură că „l-ai nimerit”. Nu înţelege cum îl poţi surprinde în fiecare an cu cadouri deosebite, cadouri altfel care i se potrivesc ca o mănuşă. Toate femeile din viaţa lui funcţionau după o reţetă strictă: haine, parfum, set de îngrijire, fular&mănuşi, ceas. Aceleaşi cadouri de fiecare dată, mai degrabă un produs al lipsei de inspiraţiei decât de a dorinţei de a oferi ceva frumos. Tu erai altfel. Tu alegeai cadourile în funcţie de el, le cumpărai abia atunci când pulsul tău se sincroniza cu căldura transmisă de ele, abia atunci când erai sigură că va fi uimit că ai reuşit şi de data asta să îl uimeşti.

Îndepărtăm mai mult cadrul. În secundele în care el desface cadourile în faţa ochilor ţi se desfăşoară toate momentele frumoase petrecute împreună. Toate îmbrăţişările, conversaţiile târzii şi mângâierile timide. O tonă de fericire. Stări speciale de care îţi aminteşti cu plăcere. Rememorările îţi apar pentru că el te priveşte acum cu dragoste, înţelegere şi curiozitate. Nu ştie care e limita maximă de bine şi fericire alături de tine. Probabil că tinde undeva mai sus sau mai jos de infinit.

Ceainic cu 4 cani cutie carton-500x500 Cravata 9-500x500

Apropiem mult cadrul. Anul acesta i-ai luat trei cadouri, unul pentru fiecare an împreună. Fiecare are o semnificaţie, el va şti la ce te-ai gândit fără să îi dai nicio explicaţie. Va şti pentru că un cadou este mereu legat de cel care îl oferă şi de cel care îl primeşte, iar legătura asta nu dispare nici măcar în faţa măreţului timp. Primul cadou pe care îl desface este setul de ceai cu infuzor, realizat din porţelan şi pictat manual. Un aspect clasic ce îi va aminti de britanicul ceai de la ora cinci şi pe care îşi va dori să îl savureze alături de tine. Ţi-a adus o mulţime de plicuri cu ceai aromate, acum aveţi ocazia să pregătiţi băutura caldă cu ajutorul setului de ceai prietenos, cu flori jucăuşe. Trece la al doilea cadou, un set cravată cu butoni pentru cămaşă într-o culoare aproape metalică. Plănuiai tu ceva încă de când te-a anunţat că are o prezentare importantă, însă nu ai dezvăluit nicio clipă că te-ai gândit la un cadou. De data aceasta, ai mers spre eleganţă şi prestanţă. E ca şi cum i-ai spune discret că eşti mândră de el.

Busola in cutie de tabla Navy 2-500x500

Ultimul sigur va deveni preferatul lui, adoră cadourile vintage. O busolă ce îl va ghida în călătoriile vieţii, în special atunci când drumurile conduc spre tine. Un obiect rar  abia scos din pânza trecutului îl va entuziasma până peste măsură, pe care o va admira în detaliu şi o va păstra prin toate peripeţiile voastre. Îl vezi bucurându-se ca un copil şi laşi să scape un zâmbet înţelegător. Îl iubeşti şi îl faci fericit. Te iubeşte şi te face fericită. Doar asta contează, în rest orice poate fi rezolvat.

Stop cadru.

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;Stop cadru: bucuria de a oferi&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s