Sănătate la plic alături de Fares

Pentru mine toamna înseamnă cărţi frumoase în compania unor ceşti generoase de ceai, căldura primitoare din interiorul camerei versus răcoarea din timpul unei plimbări printr-un Bucureşti ruginiu şi o ultimă şansă de a vizita, de a merge la festivaluri şi evenimente, de a descoperi locuri noi înainte ca iarna să preia controlul şi să îmi îngreuneze explorările.

Acum că temperaturile continuă ce scadă, ne putem încălzi rapid cu o cană aromată de ceai, o băutură uşor de preparat care vine cu o multitudine de variante: ceai negru, ceai verde, ceai alb, oolong, infuzie de fruncte, ceai din plante medicinale. Aş alege oricând ceaiul în detrimentul altor băuturi potrivite pentru sezonul rece: cafeaua nu are un gust care îmi place în mod deosebit şi nu se poate bea în orice moment din zi dacă nu vrem să ne confruntăm cu o noapte albă, în timp ce ciocolata caldă are doar 3-4 variante de arome comparativ cu sutele de arome disponibile pentru ceaiuri.

DSCN5486

Nu e de mirare deci că am făcut câteva cumpărături pentru a-mi asigura rezervele de ceai pentru cel puţin jumătate de an, presupunând că beau două căni pe zi. În curând va reîncepe facultatea, iar eu am nevoie de un prieten care să aibă grijă de sănătatea mea pentru ca eu să am suficientă putere de lucru. În plus, nimic nu este mai relaxant decât savuratul unei ceşti de ceai seara atunci când oboseala deja s-a instaurat, iar ploaia împrospătează împrejurimile.

DSCN5492

Produsele Fares conţin o selecţie bogată de ceaiuri, unele concentrându-se pe gust, altele pe tratarea unor afecţiuni. Vă voi arăta ce am din ambele categorii. În prima cutie, am atât ceaiul cu căpşuni care are un gust natural, uşor exotic, cât şi un ceai verde cu vanilie şi lămâie care este foarte fresh şi Ceai din 7 plante cu un puternic gust de scorţişoară ce îl face mai adecvat pentru iarnă. Ceaiul de mentă este cea mai nouă achiziţie, este foarte parfumat şi îndeplineşte şi funcţiile de protejare a organismului.

DSCN5487 DSCN5489

Beau majoritatea ceaiurilor din plante medicinale pentru detoxifiere, lucru care nu strică niciodată mai ales când începi să fii prins în agitaţie şi nu mai poţi fi atent la stilul de viaţă. De obicei, combin plantele coada calului şi coada şoricelului şi obţin un ceai destul de dulce şi aromat. Cele două pungi îmi ajung pentru 40-50 de căni, deci e suficient de spornic. Încă nu am încercat Somn liniştit din categoria Stare de bine, dar sper să fie eficient pentru că uneori insomniile nu mă lasă să mă odihnesc precum aş vrea şi nici nu am de gând să folosesc medicamente pentru această mică problemă.

Deşi am o cantitate impresionantă de ceaiuri ( 15 cutii mai exact), mai am două tipuri pe care mi-aş dori să le încerc: ceai cu afine din categoria Aromfruct şi ceai cu lămâi verzi şi portocale din categoria Ceaiurile lumii.

cut3D-CL-LimePorto-sn-340x240 Untitled

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Sănătate la plic alături de Fares&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s