În căutarea timpului pierdut

Atunci când timpul ne scapă printre degete, iar activităţile noastre sunt din ce în ce mai greu de organizat şi realizat ne putem întoarce privirea spre acest simbol al eleganţei, ceasul. Modelele ce se găsesc pe piaţă sunt disponibile pentru toate gusturile şi toate ocaziile, ceasul a devenit un accesoriu din ce în ce mai căutat pentru că transmite un mesaj puternic şi dă o prestanţă specială. Astăzi vă voi prezenta trei modele de ceasuri pe care mi le-aş dori să le am, toate căutate şi găsite pe Cautceas.ro, un magazin online ce oferă o selecţie largă aparţinând unor branduri celebre precum Casio, Guess, Fossil sau DETOMASO cu transport gratuit în luna septembrie. Ca bonus, vă voi arăta ceasul recent primit de la Casio la sfârşitul postării.

detomaso-venecia-multifunction-silver-dt3020-c~8385436

Prima propunere este un ceas argintiu de la DETOMASO ce are pe lângă funţiile clasice pentru oră, minute şi secunde indicatori pentru dată, zi a săptămânii şi cronometru. Aceste funcţii speciale au rolul de a mări utilitatea ceasului care se află constant în competiţie cu alte gadgeturi sofisticate. Atunci când avem un ecran complex cu detalii atent prelucrate, trebuie să remarcăm că verificarea orei pe telefon îşi pierde din farmec. Acest ceas este potrivit atât pentru o ţinută office, cât şi pentru una casual, dar bine aleasă, fiind un ceas modern, elegant şi delicat în acelaşi timp. Strălucirea lui va pune în evidenţă o rochie neagră şi simplă şi va adăuga un element wow unei ţinute obişnuite pentru plimbare.

rothenschild-artemis-rs-1101-w-sle~8026574

Un alt ceas ce va atrage atenţia este cel de la Rothenschild, acesta combină elemente de clasic precum brăţara din piele neagră şi de modern precum inserţiile de pietre swarovski. Are funcţii speciale pentru zi, dată şi lună, fiind potrivit mai degrabă pentru ocazii speciale. Alarma de eleganţă va porni odată cu prima mişcare lejeră a mâinii şi prima privire aruncată pe ceas, iar conversaţia va continua în jurul ceasului.

casio-sport-aq-s800w-1b2ve-solar~8386487

Nu ar trebui să uităm de bărbaţii noştri dragi, aşa că propunerea mea pentru un cadou deosebit este ceasul de la Casio. Acesta se potriveşte ca o mănuşă bărbaţilor activi, energici, cu ţinute casual sau sportive, însă cu acel „je ne sais qoui” mereu prezent. Acest ceas are funcţii mult mai sofisticate decât cele prezente la cele de damă: numărătoare inversă, calendar, alarmă, fără a risca să fie prea încărcat întrucât ceasurile bărbăteşti arată mai bine cu cât sunt mai masive, mai complicate, fiind în concordanţă cu puterea purtătorului.

DSCN5484 DSCN5483

În final, v-am promis un bonus legat de ceasul de la Casio primit în urmă cu câteva zile. Trebuie să recunosc că ceasurile mele preferate sunt cele clasice, cu o curea neagră din piele şi un cadran relativ simplu sau înfrumuseţat cu un mic detaliu. După ce coletul a ajuns la mine, am putut admira calitatea şi frumuseţea ceasurilor Casio şi capacitatea lor de a însufleţi orice ţinută.

Voi ce ceasuri deţineţi? Care sunt preferatele voastre?

2 gânduri despre &8222;În căutarea timpului pierdut&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s