Către cititori

O cititoare a blogului a propus să scriu o postare despre cum îmi organizez timpul pentru a citi atât de multe cărţi, exemplificând pentru o zi obişnuită. Mă gândesc că poate vă va fi utilă o astfel de postare, aştept să îmi spuneţi în comentarii dacă doriţi câteva sugestii de optimizare a timpului pentru citit.

De asemenea, dacă aveţi întrebări legate de citit, de lecturile mele, dacă doriţi sfaturi, propuneri sau recomandări le puteţi adresa. Voi răspunde şi la întrebări legate de blog sau personale, atât timp cât mi se pare că nu îmi încalcă limitele. Cred că această metodă va fi bună pentru ca voi să ştiţi detalii despre procesul de citit, nu numai rezultatul ( recenzia), cu ocazia aceasta aflu şi eu ce preferinţe aveţi, ce vă doriţi de la acest blog, iar voi puteţi afla câteva informaţii despre cea care scrie pe blog.

Dacă se vor aduna mai multe întrebări, voi face un articol special, dacă nu vă voi răspunde în secţiunea din comentarii.

Am mai răspuns la întrebări aici şi aici.

Anunțuri

8 gânduri despre &8222;Către cititori&8221;

  1. Eu as vrea multe recomandări despre diferite produse, pe care le cumperi sau pe care le primești cadou. Si recomandările de cărți sunt foarte bine venite.

  2. As dori exact ce vor si fetele de mai sus! 😀
    Intrebare: Cum a fost cand ai decis ca vrei sa ai un blog? Cat de greu ti-a fost sa scrii prima recenzie? Cam cat citesti pe zi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s