iPhone 6: Tehnologia ajunge şi în România

De pe blogul lui Cristian China-Birta am aflat acum câteva zile că cei de la QuickMobile sunt primii care aduc iPhone 6 în România, cu această ocazie plasând ţărişoara noastră pe harta tehnologiei. Pentru a sărbători această lansare se oferă un iPhone unui fericit câştigător, înscrierile se pot face la acest articol.

Surprizele continuă, Blogalinitiative tocmai a lansat o nouă provocare pentru bloggeri în care noi ne putem da cu părerea de ce ar fi recomandat ca România să fie pe harta lansărilor mondiale.

În primul rând, orice menţiune a României la o lansare ( de gadgeturi, de carte, de film, practic de orice) este benefică, atrage atenţia asupra unei pieţe potenţiale în care consumatorul este informat, interesat de noutăţi şi respectat. Suntem văzuţi, observaţi şi astfel se creează un precedent. Dacă suntem capabili să participăm la o lansare mondială, altfel spun să fim în rând cu lumea, de ce nu am putea să facem acest lucru de fiecare dată?

În al doilea rând, mulţi români îşi doresc să aibă acces la ultimele modele de telefoane, dacă lansarea are loc cu întârziere, aşteptarea se va prelungi pe o perioadă prea mare de timp. Pentru oamenii neinteresaţi de noutăţi, nu ar fi o mare tragedie, dar pentru cei care îşi doresc teribil de mult un lucru aşteptarea este cu siguranţă nedorită.

Faptul că cei de la QuickMobile au fost cu adevărat rapizi nu poate fi decât un avantaj pentru companie, consumator şi ţară. Trei dintr-o lovitură, toate pe plus!

Voi ce părere aveţi? Este bine să lansăm iPhone 6 în acelaşi timp cu alte ţări?

5 gânduri despre &8222;iPhone 6: Tehnologia ajunge şi în România&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s