Ghid urban de cucerire

Print

Legătura dintre vânător şi căprioară a fost întotdeauna tensionată, însă asta nu a făcut decât să sporească plăcerea cuceririi. Vânătorul s-ar putea uita chiar cu dispreţ dacă fluturaşii în stomac şi mărturisirile pasionale apar înainte de a pregăti măcar săgeata. Fără preludiul cuceririi, prada ar pleca la fel de repede cum s-a predat inimii întâia oară. Dacă graba sigur nu duce la o legătură frumoasă şi de durată, atunci cum ar putea vânătorul urban să îşi apropie o căprioară oacheşă care să îi înfrumuseţeze fiecare dimineaţă prin zâmbetul său?

În teorie este simplu, însă practica face mai multe victime decât săgeţile vânătorului. Acest vânător dornic de iubire ar trebui să simtă cuvintele într-o conversaţie, să îi stârnească râsul domnişoarei în cauză prin cele mai năstruşnice idei, să o surprindă şi să o tulbure cu parfumul său. Nu-i lucru uşor, da’ şi răsplata este pe măsură, a se vedea vânătorii ce au ajuns acum la casa lor şi se bucură de nectarul fericirii cules direct de pe buzele suave ale doamnelor. Vânătorul cu tolba încă goală ar face bine să îşi creeze un ritual de cucerire, pornind de la chip şi sfârşind cu personalitatea, cu gândurile şi noutatea.  Prima parte este uşor de îndeplinit, mai ales că gama Gerovital H3 Men face toată treaba grea şi o face bine pentru că a fost creată special pentru particularităţile bărbaţilor. Dacă se absoarbe repede, poate folosit pentru mai multe trebuinţe şi e uşor de aplicat, produsul de îngrijire a trecut testul vânătorului. Ce-i drept, bărbaţii nu sunt migăloşi când vine vorba de îngrijire, dar au nevoie de câteva elemente de bun simţ pentru a se apropia de pradă. În primul rând, un duş înainte de plecare este obligatoriu mai ales că va înconjura vânătorul cu o senzaţie de prospeţime şi cu un parfum discret, dar de efect. Apoi, antiperspirantul Seductive se va asigura că prada nu fuge nicăieri, ba dimpotrivă este atrasă ca de un magnet spre braţele primitoare ale bărbatului. Pentru a evita înţeparea iubitei delicate, spuma de ras şi balsamul după ras sunt ajutoare de nădejde. Dacă mai adăugăm crema antirid ( da, e adevărat, ridurile apar mai târziu în cazul vânătorilor, dar sunt mai profunde) succesul e aproape garantat.

Avem acum de-a face cu un bărbat îngrijit, care este suficient de preocupat de înfăţişarea sa încât să nu alunge potenţiala pradă printr-un glonţ necugetat şi nu prea frumos mirositor. Nu îi mai rămâne decât să adopte un zâmbet plin de şarm, să emane putere şi siguranţă printr-un parfum bine ales, restul va depinde de chimia dintre vânător şi căprioară, de capacitatea celor doi de a lega o conversaţie frumoasă, presărată cu glume şi întâmplări deosebite.  Să nu uităm ultima regulă din ghidul urban de cucerire: fiecare cu prada lui!

Acest articol a fost scris pentru proba 1. Gerovital H3 Men recunoaşte vânătorii adevăraţi din cadrul SuperBlog 2014.

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Ghid urban de cucerire&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s