Călătorie sub semnul lui X

aygo

Am încredere în ea. În faţa noastră se află o călătorie lungă, surprinzătoare şi distractivă, sunt gata să profit de fiecare moment şi să îmi respect deviza „ Go fun yourself!”. Îmi imaginez câte drumuri pot fi făcute, ce peisaje uimitoare voi admira, aproape că simt aerul tare de munte revigorându-mă. Avem atât de multe alegeri de făcut, atâtea şosele de simţit sub roţi şi atâtea amintiri de creat! Pentru câteva zile ori poate săptămâni ( dacă suntem norocoase atingem şi lunile), vom străbate ţara asta frumoasă şi ne vom încânta privirea cu minunăţiile ei. Vom inspira viaţa încet, bucurându-ne de fiecare senzaţie ce se joacă cu simţurile noastre. Dacă mi-am imaginat cum va fi? Bineînţeles, gândurile îmi zboară prin minte accelerând stări şi grăbindu-mi bătăile inimii, sunt cuprinsă de o nerăbdare chinuitoare. Mă gândesc cum e ea, ce impresie îi voi lăsa, ce planuri are cu mine. Poate că nu vom fi pe aceeaşi lungime de undă, poate ea vrea altceva. Of, nu mai trebuie să las pesimismul să mi se strecoare mişeleşte printre gânduri. Am încredere în ea. Am.

Am cunoscut-o. Era bucuroasă să mă vadă şi m-a admirat fără oprire. M-am simţit bine, e adevărat, îmi doream să îi fiu pe plac şi să îmi devină apropiată. Zâmbeşte mult şi tot revine în braţele celui care m-a ales prima oară. Nu ştiu prea bine ce fel de persoană e, dar pot intui. Mă pricep la oameni şi le pot observa personalitatea în câteva clipe. Sper că nu mă înşel atunci când spun că e iubitoare de munte, că adoră să descopere locuri noi, cu o poveste în spate, că va asculta rock clasic în drumeţiile noastre şi vai, sunt aproape sigură că domnul ce o ridica în braţe ne va însoţi. Nu mi-e ruşine să vă spun că îmi doream asta, îmi sunt simpatici amândoi şi ştiu că împreună vor face orice călătorie mai frumoasă. Vreau să îi aud povestind, discutând despre orice subiect le vine în cap, împărtăşind întâmplări amuzante şi făcând planuri. Vreau ca eu să fac parte din planurile lor, să le fiu o tovarăşă de încredere, care să le ofere siguranţă şi poftă de călătorit.

Primul drum, nu îl voi uita niciodată. Plăcerea primului kilometru spre o destinaţie încă necunoscută. Eu, noul Aygo, am pornit la drum şi simt fiecare picătură de libertate ce mi se scurge prin mecanism. Acum realizez că am uitat să mă prezint vouă, cei care parcurgeţi aventurile acestea cu ochi curioşi. Sunt o maşină. Sunt plămădită cu dragoste şi atenţie de către o mamă blândă pe nume Toyota şi născută sub semnul lui X-clusiv. Din această cauză nu am emoţii, sunt convinsă că îndeplinesc toate măsurile de siguranţă şi că cei doi sunt protejaţi de tot felul de sisteme complexe. Nici pentru bagaje nu mă îngrijoram, dimensiunile mele sunt compacte, dar sunt incredibil de încăpătoare fiindcă sunt proiectată de ingineri atenţi. M-am înţeles bine cu ei pe parcurs, am fost uimită şi onorată că s-au purtat cu mine cum ar face-o cu o bijuterie. Datorită lor pot acum să mă bucur de senzaţii nemaipomenite şi, la rândul meu, să ofer bucurie şi să deschid drumul spre distracţie pentru cei doi turişti ce stabilesc acum ce este de vizitat şi de făcut. Îmi sunt dragi când discută tot felul de idei şi propun jocuri şi provocări.

Cum a fost? A fost o ploaie de fericire ce îmi îmbrăţişa capota. Uneori a fost o ploaie la propriu, o întâmplare ce i-a făcut pe cei doi să iasă afară, să deschidă braţele larg şi simtă răcoarea. M-am bucurat alături de ei pentru că emanau voie bună. Tot ei mi-au arătat cum se face un foc de tabără, cum se simte mirosul de brad şi ce este un castel. Am descoperit o lume nouă şi vă spun de pe acum, nu am făcut asta o singură dată. Am mers la munte de zeci de ori, de fiecare dată porneam plină de curaj şi gata de distracţie. Simt că am crescut alături de ei şi în acelaşi timp am putut observa cât de frumos se consolidează relaţia lor. Suntem uniţi, pot spune cu mâna pe motor că suntem pregătiţi să sărim unul în ajutorul altuia.

Primul an, câte amintiri frumoase! Am descoperit oraşele lor dragi, i-am însoţit la evenimente ( păcat că nu pot intra în clădiri, să văd cu ochii mei ce se întâmplă acolo, nu doar din poveştile auzite), la serviciu şi în plimbările lor în căutare de alte descoperiri. Se pare că semnul lui X este cu noroc pentru că toate aceste momente mi-au înseninat viaţa şi mi-au dat energie pentru mai multe aventuri. Eu, Aygo, sunt fericită.

Acest articol a fost scris pentru proba a doua Toyota Aygo. Go fun yourself! din cadrul SuperBlog 2014.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Călătorie sub semnul lui X&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s