Tot mai sus!

Poster-SkyRun-20141

Sunt mereu cu ochii pe evenimentele frumoase ce se întâmplă în Bucureşti aşadar nu aveam cum să ratez Skyrun, un maraton de alergare pe scări în cea mai înaltă clădire, Sky Tower, ce va avea loc pe data de 25 octombrie. Evenimentul este organizat de Raiffeisen Property International si smartatletic şi se află la a doua ediţie, prima aducând 600 de participanţi la linia de Finish. De ce spun că este un eveniment frumos? Pentru că toate taxele de participare vor reprezenta donaţii în proporţie de 100% pentru spitalul Hospice unde adulţii cu cancer în stadii avansate sau copii grav afectaţi de boală primesc servicii medicale specializate alături de speranţă şi alinare. Altfel spus, după 34 de etaje, 680 de trepte şi 119 metri ascensiune, un zâmbet este livrat spre aceşti oameni ce luptă zilnic cu o boală neîndurătoare. Iar zâmbetul acesta înseamnă preocupare, grijă, atenţie, compasiune şi dorinţa de a face un bine. Susţin acest eveniment din numeroase motive, vi le voi prezenta astăzi în ideea că unii dintre voi doriţi să ajutaţi, să participaţi la acest maraton pentru ei sau doar să donaţi.

  • Primul motiv este evident, acţiunile voastre vor conduce la servicii medicale mai bune pentru nişte oameni aflaţi la nevoie. Acest obiectiv social mi se pare deja suficient pentru a participa şi a încerca să duceţi la capăt maratonul.
  • Sunt sigură că mulţi participanţi îşi găsesc motivaţia de a continua în altruismul lor, dar nimeni nu se supără dacă facem un bine altora făcându-ne şi nouă un bine. Mai exact, atunci când alergi pe scări îţi îmbunătăţeşti condiţia fizică şi beneficiezi de un plus pe sănătate. Mai mult decât atât, participarea într-un număr mare la acest eveniment va dovedi o preocupare pentru starea generală de sănătate şi poate conduce la mai multe iniţiative de acest gen.
  • Veţi participa la o premieră naţională, Gabi Solomon va face un maraton de 24 de ore de alergare pe scări. Mie îmi pare de-a dreptul imposibil, dar sunt convinsă că va reuşi să ducă la capăt provocarea.
  • Priveliştea. Iubesc Bucureştiul şi îmi place foarte mult cum se vede de la înălţime. După 34 de etaje, fiecare concurent are dreptul să îşi tragă sufletul şi să admire peisajul impozant.

Eu mă opresc aici, sunt tare curioasă câţi dintre voi veţi participa, care sunt motivele voastre şi cum vă veţi pregăti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s