About

Pe acest blog veti gasi impresii despre carti ( nu recenzii, desi din cand in cand le mai numesc asa), despre teatru, despre orasul meu drag Bucuresti, despre facultatea pe care o fac sau pur si simplu ganduri. Cartile pe care le-am citit se afla in pagina Lista de lecturi, mai gasiti si o pagina cu piese de teatru. Asta pentru ca sunt uituca si prefer sa notez. Pentru ca-mi plac listele si agendele. Am multe agende.

Anunțuri

6 gânduri despre &8222;About&8221;

    • Pentru ca imi place sa ma uit la oameni, iar tipurile de persoane din Gara de Nord sunt atat de diverse incat nu ai cum sa te plictisesti.

    • Nu-mi plac culorile acestea in general, asta nu inseamna ca nu o sa gasesti pete de maro si portocaliu in viata mea. Iar tema blogului se schimba din cand in cand, deci nu e ceva permanent. E un moft, ai putea zice.

    • Ma bucur ca m-ai descoperit si sper sa-ti placa ce se va intampla pe blog de acum incolo. Nu e nicio indiscretie, numele vine de la romanul lui Ionel Teodoreanu: Lorelei. Mi-a placut mult personajul si m-am gandit ca mi se potriveste. In plus, pentru un blog cu specific literar trebuia sa pornesc cumva de la carti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s